SPISAK ZAPOSLENIH U NOVOJ KOVID BOLNICI: Završen konkurs za posao za novu kovid bolnicu u Kruševcu, zaposleni neće imati nikakve veze sa Kliničkim centrom u Nišu, osim što je konkurs za posao raspisala zdravstvena ustanova iz Niša

Još 70 medicinskih sestara iz Niša dobija ugovore, posao i u bolnici u Kruševcu

Još 70 medicinskih sestara iz Niša dobija ugovore, posao i u bolnici u Kruševcu Izvor: N1

Još 70 medicinskih sestara iz Kliničkog centra u Nišu dobiće ugovore na neodređeno vreme, izjavio je novopostavljeni direktor te ustanove Zoran Perišić i pojasnio da su to zaposlene i zaposleni u toj ustanovi već angažovani „na određeno“ vreme, kojima će, konačno, biti rešen radni status.

Govoreći na TV Belami o novoj kovid bolnici u Kruševcu, koja bi, kroz koji dan trebalo da bude otvorena radi rasterećenja sistema u unutrašnjosti, Perišić, koji je i bivši gradonačelnik Niša, kaže da su razgovori telefonom sa kandidatima za zaposlenje u novoj kruševačkoj bolnici obavljeni.

„Ugovori sa njima biće potpisani za stalno. Biće neophodno da kandidati imaju negativan antigenski test. Ako neko bude pozitivan na tom testu, naravno da će biti zaposlen, ali pošto infekcija prođe. Ne treba da brinu kandidati nikako“, rekao je.

Danas su na sajtu Kliničkog centra u Nišu objavljeni rezultati konkursa za rad sa više stotina pacijenata, koji će u novom objektu u Kruševcu biti kompletno u kovid rezimu. Radi pojašnjenja, Perišić je dodao da će svi biti angažovani u Kruševcu i tamo će ostati da rade, odnosno – neće imati nikakve veze sa ustanovom koju on vodi u Nišu. Probni period biće, kaže, šest meseci. U tom periodu, obećava, svi će primati plate.

Interesovanje je, prenosi, bilo ovakvo: Za 649 mesta, skoro 900 kandidata. Najveći pritisak na mesta za farmaceute i lekarske pozicije.

 

REZULTATI KONKURSA (preuzeto sa web sajta Kliničkog centra Niš):

Kompletne liste u boljoj rezoluciji možete pogledati klikom OVDE, na sajtu KC Niš.

ОДЛУКА о избору кандидата за пријем 5 дипломираних фармацеута за фармацеутску делатност и 5 дипломираних фармацеута за биохемиску делатност

 

 

ОДЛУКА о избору кандидата за пријем 126 доктора медицине

ОДЛУКА о избору кандидата за пријем медицинских сестара и техничара

Kompletne liste u boljoj rezoluciji možete pogledati klikom OVDE, na sajtu KC Niš.

 

Izvor: N1info

Link: http://rs.n1info.com/Vesti/a683289/Jos-70-medicinskih-sestara-iz-Nisa-dobija-ugovore-posao-i-u-bolnici-u-Krusevcu.html

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply