Šoping park u Kruševcu sa radom počinje 5. septembra

Od septembra Kruševac i okolina dobijaju Shopping Park
Krusevac 01 (1) Foto: Promo

Od 5. septembra ove godine, Kruševac se priključuje sve većem broju gradova u Srbiji koji se mogu pohvaliti shopping parkovima. Ovo je prvi Shopping Park u Kruševcu i okolini, a vrednost investicije iznosi oko 12 miliona evra i sa sobom donosi 250 novih radnih mesta. Ukupna izgrađena površina za izdavanje lokala prostire se na 9.000 m² uz mogućnost proširenja planiranog za 2. fazu projekta. Odlična kombinacija internacionalnih i domaćih brendova predstaviće svoju ponudu u 17 lokala od kojih će se pojedini po prvi put predstaviti stanovnicima Kruševca i okoline.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 3, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa. U krugu od 45 minuta udaljenosti, nalazi se preko 300.000 stanovnika, koji će imati priliku da uživaju u kupovini po pristupačnim cenama.

Kruševac Shopping Park odlikuje odlična vidljivost i pristupačnost, do njega se lako može doći automobilom i javnim prevozom, a prostrani parking prostor obezbeđuje približno 300 parking mesta. U svojoj ponudi okupiće široku lepezu brendova od kojih su neki po prvi put u Kruševcu, kao što su LC Waikiki, Knjižare Vulkan i CCC, ali i dobro poznati Sport Vision, Planeta Sport, Legend i Lilly koji će zadovoljiti različite kupovne potrebe i postaće omiljeno mesto kupovine stanovnika Kruševca, ali i celog Rasinskog okruga.

Radovi na objektima u sklopu Kruševac Shopping Parka završeni su polovinom jula, a trenutno se radi na uređenju spoljnjih površina. Kao što je poznato Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima i Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2), ali i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

U neposrednoj blizini shopping parka nalazi se maloprodajni lanac, koji će dodatno upotpuniti ponudu prehrambenim proizvodima.

U novom budućem naselju Aerodrom, u susedstvu su i Roda tržni centar, DIS market , Lidl prodavnica, a u planu je i izgradnja Dino parka, kao i drugih atraktivnih sadržaja.

Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Šoping park u Kruševcu sa radom počinje 5. septembra”

  1. Godzilla sa morave kaže:

    A šta da se komentariše ovde,12 miliona 17 lokala,kvadrat investitora košta 1350e.Kao da je kod Ajfelove kule,a ne na njivi u predgrađu Kruševca.A ovi patikari otvaraju još i još samo da ne daj bože otvori još neko,samo oni da jedu čojoladu,a ostali da gledaju.

Leave a Reply