SNS saopštila da ne podržava kruševački SNS koji napada novinarku za nekulturno ponašanje ministra!

SNS se ogradila od kruševačkog člana: Manojlović o Labovićki izneo lični stav! Srpska napredna stranka (SNS) ogradila se od stava svog člana Ivana Manojlovića, koji je novinarku B92 Zlatiju Labović optuzio da je bila „instruisana da isporovocira ministra“.

Ivan Manojlović: Gašić nije upotrebio ružnu reč, čak je rekao „volim“, a ne „mrzim“

Izjava Ivana Manojlovića o Zlatiji Labović i njenoj medijskoj kući B92 ne predstavlja stav Srpske napredne stranke, koja se od takvog stava ograđuje, navodi se u saopštenju SNS.

SNS, naprotiv, smatra da se potpredsednik stranke Bratislav Gašić na nedoličan i nepristojan način obratio novinarki Labović, zbog čega su pozdravili njegovo javno izvinjenje.

Ranije, na sajtu kruševačkih naprednjaka u njihovo se ime obratio Ivan Manojlović, koji je, kao član Saveta za informisanje Gradskog odbora SNS Kruševca, izjavio da „fabrikovane lažži imaju za cilj destabilizaciju držažve“.

„Gaššić nije upotrebio ni pogrdne reči, ni psovku. Nije čak upotrebio ni reč ‘mrzim’ vec ‘volim’. I on je čovek od krvi i mesa. Izvinio joj se kao da je u najmanju ruku on rekao novinarki da klekne. Kao da ona svojim položžajem nije sama ponizila profesiju“, navodi se u sramnoj izjavi kruševačkog naprednjaka.

{source}
<iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x3h9311?autoPlay=1″ allowfullscreen></iframe><br /><a href=“http://www.dailymotion.com/video/x3h9311_bratislav-gasic-volim-novinarke-koje-ovako-lako-kleknu_people“ target=“_blank“>Bratislav Ga&scaron;ić – Volim novinarke koje ovako…</a> <i>by <a href=“http://www.dailymotion.com/rijalititv“ target=“_blank“>rijalititv</a></i>
{/source}

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply