SNS osudio napad na kuću Mileta Mede

SNS,

To je mogao da učini jedino neko ko je politički motivisan jer nikakav sukob nemam ni sa kim, ni kapiju ne zaključavam, naveo je Miloje Mihajlović, kome su nepoznati počinioci zapalili vrata na kući

SNS,

Kruševački odbor Srpske napredne stranke najoštrije je danas osudio napad na kuću predsednika opštinskog odbora SNS-a Miloja Mihajlovića, kome je nepoznata osoba sinoć oko 20.00 časa zapalila vrata na kući.

Portparol odbora SNS-a u Kruševcu Ivan Manojlović kazao je da ta stranka najoštrije osuđuje „svaku vrstu fizičkog nasilja i jučerašnji kriminalni akt“. On je kazao da je o incidentu obavešten osnovni tužilac i da očekuju da će počinioci biti brzo privedeni pravdi.

U kruševačkoj policiji su naveli da intenzivno tragaju za osobom koja je sinoć zapalila vrata na kući. U požaru je pričinjena materijalna šteta, a povređenih osoba nije bilo.

Mihajlović je rekao da smatra da je napad na njegovu kuću politički motivisan jer on nije ni u kakvom sukobu ni sa kim.

„To je mogao da učini jedino neko ko je politički motivisan jer nikakav sukob nemam ni sa kim, ni kapiju ne zaključavam“, kazao je Mihajlović i dodao da oni koji drugačije politički misle to treba da iskažu rečima.

U trenutku kada je neko polio i zapalio vrata u kući su, kako je ispričao, bile njegova supruga i njena sestra, dok je on bio na stranačkom skupu. „Supruga je čula kako nešto krcka na vratima, mislila je da ja dolazim. Međutim kada je prišla vratima ona su počela da gore, mogla je da nastrada“, kazao je Mihajlović.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply