SNS APSURD, SAMI SEBE DEMANTUJU! SNS glasao šest puta protiv zakona o lečenju teško bolesne dece iz budžeta Republike Srbije, a izborna krilatica je „Za našu decu“!

МАНДИЋ ОГОЛИО ВЛАСТ! „Парола им је ‘За нашу децу’, а гласали против лечења деце“ (ВИДЕО)

„На Штанду СНС-а са паролом „За нашу децу“ стоје људи који не знају имена болесне деце у Србији, а посланици њихове странке у Скупштини Републике Србије гласали су против закона о лечењу болесне деце из буџета државе“, навео је Иван Мандић, члан председништва Странке слободе и правде у Крушевцу.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

– Само да вам кажем један податак. Ови људи овде, које смо питали да ли није проблем да снимимо лајв снимак где се виде они и парола „За нашу децу“ и који су нам то дозволили, не знају ко је Дарија Величковић. Не знају ко је Никола Стојковић. То су деца из Србије која се боре против тешких болести и вапе за помоћ. Та деца се лече СМС порукама. Тако да када вам они кажу и када видите штанд „За нашу децу“, а људи не знају ко је Дарија Величковић и Никола Стојковић и остала деца, посетите их у сваком тренутку да је 157 људи који представљају СНС у Скупштини, гласало шест пута против закона о лечењу тешко болесне деце из буџета Републике Србије – казао је Мандић.

Он је закључио да је парола „За нашу децу“ само обична пропаганда и лаж Српске напредне странке и да они не брину ни за чију децу, осим за своју.

Izvor: Pravda.rs

Link: https://pravda.rs/2020/5/28/mandic-ogolio-vlast-parola-im-je-za-nasu-decu-a-glasali-protiv-lecenja-dece-video/

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply