SLABIJE GREJANJE po ko zna koji put ove zime!

Ponovo problemi sa kotlovima u Gradskoj toplani Kruševac. Zbog neophodne intervencije na jednom kotlu u centralnom toplotnom izvoru hladniji radijatori u celom Kruševcu.
 Foto: S. Babović

Foto: S. Babović

Sada već zvuči kao viđeno, ali u Kruševcu i od jutros ponovo problemi s grejanjem. Zbog neophodne intervencije na jednom kotlu u centralnom toplotnom izvoru, oko 5.000 korisnika imaće tokom današnjeg dana slabije grejanje, saopšteno je iz JKP Gradska toplana u Kruševcu. U ovom preduzeću navode da će njihove stručne službe na rešavanju problema raditi u toku dana, kao i da je planirano da se normalan režim proizvodnje i isporuke uspostavi tokom kasnih večernjih sati.

Navode i da svi ostali delovi sistma za proizvodnju i distribuciju rade uobičajeno. Pre samo dva dana direktor toplane Dragan Azdejković najavio je da će podneti ostavku kao moralni čin zbog lošeg grejanja, a juče su se oglasili i repreznetativni sindikati u ovom preduzeći navodeći da veruju da ostavka nije rešenje. U međuvremenu, Kruševljani se nadaju brzom dolasku proleća.

Izvor: Novisti/B92/N1
Link: http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:773323-U-KRUSEVCU-NISTA-NOVO-Od-jutros-slabije-grejanje

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply