Seksualno nemoralni političar Bratislav Gašić nastavlja sa politikom, nosilac izborne liste SNS-a!

Bratislav Gašić ostaće upampćeno po sramnoj, seksističkoj izjavi

Njegov politički život se nastavlja: Gašić predvodi izbornu listu u Kruševcu – Bratislav Gašić, potpredsednik SNS, predvodi listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ za lokalne izbore u Kruševcu.

Bratislav Gašić ostaće upampćeno po sramnoj, seksističkoj izjavi

Bratislav Gašić ostaće upampćeno po sramnoj, seksističkoj izjavi

Drugi na listi je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, a treća Jasmina Palurović, zamenica gradonačelnika.

Pored naprednjaka na listi su i članovi Socijaldemokratske partije, Pokreta socijalista, SNP, PUPS, SDSS, Srpskog pokreta obnove, Nove Srbije i Ujedinjene seljačke stranke.

Bratislav Gašić, doskorašnji ministar odbrane, ostaće upamćen po sramnoj, seksitičkoj izjavi upućnoj novinarki, zbog koje je kasnije i smenjen.

On je prilikom posete Trsteniku početkom decembra prošle godine napravio nezabeležen ispad u javnosti kada je potez novinarke koja je čučnula kako ne bi bila u kadru snimateljima prokomentarisao najgrubljim seksističkim rečima: „Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu“.

Već sutradan se tim povodom oglasio i premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da će ministar zbog toga morati da bude smenjen, ali je do tog čina došlo tek 5. februara ove godine, kada ga je Skupština Srbije jednoglasno smenila.

Vest preuzeta sa web sajta Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply