„Savremeni dom“ spremni smo za Turke

Savremeni_dom

U odboru Samostalnog sindikata „Savremenog doma“ sa nestrpljenjem očekuju dolazak strateškog partnera i skori početak proizvodnje PVC stolarije.

Savremeni_dom

Preduzeće je podsećaju bez sopstvenih sredstva, tržišno pasivno i dolazaka turske kompanije „ERSTE“, realno je šansa da sopstvenim radom dodju do plata. Ne opterećuje ih iskustvo sa propalim pokušajem privatizacije iz 2009., investitori sa časnim namerama su dobrodošli i dobiće u Sindikatu pouzdanog saradnika i partnera. Zauzvrat očekuju u fabričkoj hali, radnike „Savremenog doma“, s obzirom da su od 80 zaposlenih, šezdesetak majstorskog profila koliko inače i kompanija „ERSTE“ u prvoj fazi traži.

Pre pokretanja proizvodnje, kompanija „ERSTE“ mora proći i takozvanu administrativnu procedurua i Agencija za privatizaciju je sledeća instanca gde će se voditi pregovori s obzirom da je Savremeni dom preduzeće u restrukturiranju.

Deo opreme za proizvodnju već je u fabričkom krugu, buduća proizvodna hala je u relativno dorom stanju, infrastruktura takodje i ukoliko Agencija za privatizaciju svoj deo posla obavi u najavljenom roku, PVC stolarija iz Kruševca, već u februaru na tržištu, može biti realnost.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply