Savet za bezbednost saobraćaja Kruševca raspisao umetničke konkurse za decu na temu bezbednosti u saobraćaju

UMETNIČKI KONKURSI ZA DECU. Savet za bezbednost saobraćaja Kruševca nagrađuje najbolje radove

УМЕТНИЧКИ КОНКУРСИ ЗА ДЕЦУ. Савет за безбедност саобраћаја Крушевца награђује најбоље радове

Foto:FB Savet

ČETIRI umetnička konkursa raspisana su u okviru kampanje Saveta za bezbednost u saobraćaju grada Kruševca. Likovni konkurs za predškolce PU “Nata Veljković” i za učenike nižih razreda osnovnih škola ima temu “Moj putić za vrtić-Bezbedno dete u saobraćaju”.

Učesnici sami biraju likovnu tehniku. Autori 10 najboljih radova biće nagrađeni sa po 2.500 dinara.Za učenike od 5. do 8. razreda raspisan je video-konkurs, u okviru kojeg učesnici snimaju video u trajanju od najduže 20 sekundi sa primerima bezbednog ili nebezbednog ponašanja u saobraćaju.

Predviđeno je nagrađivanje sedam prvoplasiranih radova novčanim iznosom od 3.000 do 5.000 dinara. Ista visina nagrade za šest prvoplasiranih učesnika važi i za Foto-konkurs na temu “Lajk za bezbednost mladih u saobraćaju” namenjen srednjoškolcima.

Konkursi su otvoreni do 16. decembra. Radovi se mogu dostaviti lično u Gradskoj upravi ili elektronskom poštom na mejl [email protected] U mejlu ili na poleđini rada potrebno je napisati osnovne podatke o autoru (ime i prezime, naziv osnovne škole, razred i odeljenje) sa naznakom za konkurs na koji se prijavljuju.Osim novčanih nagrada,najuspešniji radovi biće objavljeni na FB Saveta za bezbednost u saobraćaju,gde se mogu dobiti i bliže informacije u vezi sa konkursima.O nagradama će posebna komisija odlučivati 17.decembra.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/940908/umetnicki-konkursi-decu-savet-bezbednost-saobracaja-krusevca-nagradjuje-najbolje-radove

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply