Saopštenje Policije Kruševac: „Dileri narkotika“ sa Fejsbuka već poznati, ali zašto ih uhapsiti!

Dileri narkotika

Povodom nedavnog javnog objavljivanja imena i fotografija navodnih dilera narkotika u Kruševcu preko Fejsbuk profila „Dileri narkotika“, Policijska uprava Kruševac obaveštava javnost da su sva pomenuta lica od ranije poznata policijskim službenicima.

Dileri narkotika

U pisanom Obaveštenju upućenom Televiziji Kruševac stoji i da je  Policijska uprava Kruševac podnosila krivične prijave protiv svih lica pomenutih na Fejsbuk profilu „Dileri narkotika“. Inače, ovaj profil je ponovo ugašen jer je, po objavi autora profila (kada je profil u jednom trenutku ponovo zaživeo), izvršen veliki pritisak na Fejsbuk administratore od strane spomenutih dilera da se profil zatvori kao netačan i uznemiravajući po iste dilere narkotika.

Da podsetimo, na ideju objavljivanja imena navodnih trgovaca narkoticima prvo je došlo Udruženje građana Sveti Sava iz Lazarevca, koje na svojoj Fejsbuk stranici svakodnevno objavljuje podatke o navodnim lokalnim dilerima. Nakom mesec dana na Facebook.com – Fejsbuku je pokrenut i profil „Dileri Narkotika“ ali je nekoliko puta gašen i ponovo pokretan.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply