Saopštenje Opšte bolnice Kruševac o incidentu koji su hteli prećutati!

slobodanka-jotic

Opšta bolnica Kruševac o incidentu: Nije bio prelom ruke, već povreda ručnog zgloba. O alkoholisanosti vozača nasilnika nije bilo pomena, niti o sankcijama koje će snositi za ovo nasilno delo!

slobodanka-jotic

Direktorka Opšte bolnice Kruševac prim dr Slobodanka Jotić je danas, na zahtev novinara, izdala saopštenje povodom incidenta, koji je, prema saopštenju, preuveličan na društvenim mrežama, iako nisu utvrđeni svi detalji o incidentu!

Prema zvaničnom saopštenju, vozač bolnice V.V. nije prelomio serviserki ruku, već je samo došlo do njihovog kontakta, te da je tom prilikom ona povredila ručni zglob. Saopštenje prenosimo u celini:

saopstenje-bolnice

 

Vest koju je Kruševac Info prvobitno objavio sadrži još činjenica i pitanja o kojima se direktorka Opšte bolnice nije izjašnjavala. S obzirom da radnik vozač na radnom mestu može biti pijan, ostavlja se sumnja da je i celo ovo saopštenje napisano samo da bi se smirila znatiželja novinara i građana! Vest koju smo objavili: Pijani vozač Opšte bolnice u radnom vremenu pretukao servirku, incident zataškan, intervenisala policija!

Pitanja koja smo postavili, a na koja nema odgovora u saopštenju:

– Može li vozač biti pijan na radnom mestu u Opštoj bolnici?

– Ko štiti bahate nasilnike koji nasilje vrše na radnom mestu u Opštoj bolnici?

– Koji je odgovor na pitanje policajca zašto radnik pijan dolazi na posao?

– Hoće li biti sankcija za pijanog nasilnika?

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply