Rukovodstvo SNS-a u Kruševcu dogovorilo nameštanje humanitarnog posla svojim ljudima!

Objavljeni audio-snimci razgovora

Dva audio-zapisa objavljena prethodnih deset dana uzburkala javnost. Direktorka Živković kaže da ne zna o čemu se radi. U SNS tvrde da je reč o sramnom napadu.

 Objavljeni audio-snimci razgovora

Objavljeni audio-snimci razgovora

Na „Jutjubu“ je osvanuo novi snimak razgovora Predraga Petronijevića (Republikanska stranka), komercijalnog referenta u kuhinji „Pionir“ PU „Nata Veljković“ sa direktorkom Vesnom Živković (JS). Petronijević navodi da je hteo da ovim objavljivanjem prikaže kakvim je pretnjama bio izložen, te da spreči eventualno otpuštanje.

U petominutnom tonskom zapisu čuje se kako direktorka priča da je bila kod Nenada Andrića (predsednik Gradskog odbora SNS), kao i da su pričali o izvesnom Kuzmanoviću, kome će „da oduzmu sve poslove“, te da mu je već oduzet angažman sa Savezom slepih. Goran Kuzmanović, aktivista SNS, „prepoznao“ se na snimku i tvrdi da direktorka vodi lični rat protiv njegove porodice.

– Moja ćerka Silvija Spasić, koja je takođe pomenuta u razgovoru, radi kao poslastičar i kuvar u ustanovi, niz godina doživljavala je neprijatne situacije, a njenim slučajem bavi se i sud – iznosi za „Novosti“ Goran Knežević. – Finiš svega je bila priredba ustanove zbog koje su deca istraumirana kada je izbilo nevreme. U grupi roditelja koji su prikupljali potpise za smenu direktorke je bio i moj zet Nebojša Spasić.

O oduzetim poslovima, Kuzmanović navodi da se pre svega radi o uslugama humanitarnog karaktera, kao što je pripremanje hrane za različite organizacije, a da na taj načini učenici imaju praksu.

Na našu molbu da prokomentarište Kuzmanovićevu izjavu, direktorka nam je rekla da apsolutno ne zna o čemu se radi.

– Niti sam pregledala taj drugi snimak, niti želim da dajem komentare – kaže direktorka Vesna Živković.

REAKCIJE

SNS je reagovao posle objavljivanja prvog snimka, kada je ministar odbrane spomenut kao neko ko navodno poručuje Petronijeviću da nema više šta da traži u „Pioniru“ ako ne pređe u SNS. Naprednjaci su saopštili i da je reč o „sramnom napadu na potpredsednika GO SNS“. Ministar je ocenio da su tvrdnje o pretnjama besmislice, a direktorka je demantovala da je čitala poruke ministra. Ona je potvrdila da je to njen glas, ali da neke reči stavljene u titl nije rekla, iako snimak to demantuje!

SNIMAK 1

SNIMAK 2

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply