Rukometaši Napretka na pripremama u Boru

rukometaši_Napretka

Rukometaši kruševačkog Napretka, u prvoj kontrolnoj utakmici u pauzi prvenstva Super lige, pobedili na svom terenu Novi Pazar sa 26:16, poluvreme 11:9. Za crveno-bele su debitovali Bojanović iz Požarevca i Miljković iz Kragujevca.

rukometaši_Napretka

Iako je bio u pitanju prijateljski susret, rukometaši kruševačkog Napretka i Novog Pazara pokazali su  borbenu i efikasnu igru. Napredak je, ipak, dominirao i u napadu i odbrani i pobedio 26:16, poluvreme (11:9). Momci trenera Saše Perčevića nisu dozvolili Novopazarcima, koji pretenduju na titulu prvaka Prve lige Srbije i plasman u Super ligu da nametnu svoju agresivnu igru i zavaljujući boljoj odbrani uspeli su da ostvare prvu pobedu u pauzi od 10 golova razlike.

Prvi put na zvaničnoj utakmici boje domaćina branili su i prinove Bojanović iz Požarevca i Miljković iz Kragujevca, obojica na poziciji levog beka. Čini se da su prvi ispit položili.

Kruševačlki Superligaš u subotu učestvuje na turniru četvorice u Boru. U prvoj utakmici se sastaje sa Železničarom iz Niša, u drugoj utakmici igraju Crvena Zvezda iz Beograda i Bor. Susret pobednika odrediće ko će biti prvi i drugi, a poraženi će se boriti za plasman od trećeg do četvrtog mesta.

Izvor: RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply