RTV Pančevo kupio kontroverzni kruševljanin Radoica Milosavljević Maša, osuđivan zbog privrednog kriminala!

RTV Pančevo - Maša vlasnik

Radojica Milosavljević Maša, kupio je ovaj regionalni medij za 87.200 evra

RTV Pančevo - Maša vlasnik

Kruševački biznismen Radojica Milosavljević Maša novi je vlasnik Javnog radiodifuznog preduzeća Radio televizija Pančevo. On je kao jedini ponuđač na aukciji kupio ovaj regionalni medij za 87.200 evra, 58 evra više od početne cene, a u roku od 15 dana mora da obavi uplatu.

Milosavljević je ostao usamljen u nadmetanju za kupovinu RTV Pančevo, nakon što je komisija Agencije za privatizaciju, kao nepotpune, odbacila još dve ponude, i to lokalnog internet provajdera „Madnet” i beogradske firme „Medija solušn”, pa je tako u trci ostao samo Milosavljević, kao fizičko lice.

Javnost je, inače, već imala priliku da sazna nešto o ovom Kruševljaninu, kao zainteresovanom za kupovinu više televizijskih stanica u Srbiji, pa i Tanjuga. Uz njegovo ime pominjano je da je dugogodišnji funkcioner SPS-a i njen član od osnivanja, da je do 2012. godine zauzimao visok položaj u lokalnoj upravi Kruševca kao zamenik gradonačelnika, ali i da za sobom ima četiri godine robijanja, što je on izričito demantovao.

Takođe, Radojica Milosavljević je i vlasnik preduzeća „Sloga”, klinike „Sloga medik”, a aktivan je bio i u sferi sporta, na predsedničkoj funkciji FK „Napredak” i Sportskog centra u Kruševcu.

Od 63 zaposlena u RTV Pančevo, samo njih sedmoro se nije odlučilo da ode s posla i uzme otpremninu od 200 evra po godini staža. Ostali su i potpisali rešenja o otkazu ugovora o radu i napustili firmu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply