Rezultati kruševačkih sportista ovog vikenda

Rezultati kruševačkih sportista ovog vikenda

 

 

  • Rukometaši kruševačkog Napretka, pobedili su sinoć na gostovanju Crvenku rezultatom 31:28.
  • Košarkaši Napredak Rubina pobedili su, sinoć na svom terenu, u 18. kolu druge lige Planu rezultatom 86:79.
  • Pripremajući se za pocetak drugog dela prvenstva u Prvoj ligi, fudbalerke kruševačkog Napretka pobedile su u prijateljskom meču u Nišu, višestrukog prvaka države ekipu Mašinca sa 2-1. Golove su postigle Suzana Petronijevic i Olivera Markovic. Prvenstvo se nastavlja 16. februara, kada Napredak u derbi susretu igra sa Crvenom Zvezdom u Beogradu.
  • Rezultati drugog dana turnira u fudbalu za dečake 2002. godište, u organizaciji fudbalskih klubova „Kruševac“ i „Borac“ iz Bivolja : Blagotin – Dvorane 3:1, Pro Soker – Trajal 3:0, Kruševac – Blagotin 0:1, Duel – Pro Soker 1:3, devojčice ŽFK Napredak – Dvorane 3:1, Knez Lazar – Trajal 3:0. Naredne subote, na programu su četvrtfinalni susreti: Duel – devojčice ŽFK Napredak, Kruševac – Knez Lazar, Blagotin – Trajal i Pro Soker – Dvorane.
  • Komšijski derbi između rukometaša Župe i Knez Lazara je na programu  u 18 časova. Domaći su sedmi sa 12 bodova, Kruševljani osmi sa 9 bodova. Ekipa „15. oktobra“ iz Velike Drenove je jedanaesta sa 7 bodova.
  • Fudbaleri Borca iz Bivolja, u pauzi prvenstva Srpske lige, pobedili su danas, u prijateljskom susretu, Trudbenik u Stalaću sa 1 : 0, a strelac je Ivan Vuletić. Borac, u sredu, igra kontrolni meč sa Mladim Radnikom u Bačini.

Izvor: RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply