Rekonstrukcija platoa kod Hale sportova

Hala_sportova_rekonstrukcija

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji platoa oko Hale sportova i sale Soko u Kruševcu, koji će biti završeni do 20. marta. Izvođač radova i donator je firma „Morava in“ iz Kruševca, a radove su obišli gradonačelnik Bratislav Gašić i njegov zamenik Siniša Maksimović sa saradnicima.

Hala_sportova_rekonstrukcija

Funkcionalnost prostora oko Hale sportova i sale Soko u godini kada će Kruševac biti domaćin brojnih sportskih dešavanja među kojima je i Evropsko prvenstvo u karateu 25. maja, motiv je da se počne sa radovima, istakao je direktor Sportskog centra Dragan Lazić. Sportski centar godišnje poseti oko 10 hiljada ljudi, a od izgradnje 1976. godine na ovom prostoru nije bilo ulaganja. Ovaj deo grada je frekventan i zbog blizine škola i vrtića što je dodatni motiv za rekonstrukciju.

Početak radove obišao je gradonačelnik Bratislav Gašić koji je naglasio da je ova investicija donacija fime „Morava in“ iz Kruševca: „Ova firma je do sada uglavnom radila u Beogradu, a njihova želja bila je da pomognu Kruševcu. Danas smo tu da se dogovorimo sa direktorima javnih preduzeća oko detalja i kako ovaj prostor treba da izgleda, a očekujem da će do kraja februara radovi biti završeni„.

Za firmu „Morava in“ ovo je prilika da kao društveno odgovorni daju doprinos kruševačkom sportu i uslovima za kvalitetan život mladih, rekao je jedan od osnivača ove firme Zoran Krkić.

Vrednost popločavanja platoa oko Hale sportova je 8 miliona i 700 hiljada dinara, a posle 20. marta kada je rok za završetak ovih radova, u planu je rekonstrukcija unutrašnjosti Hale sportova i sale Soko.

Izvor: RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply