Tek 2018. sa radom će početi prvi LIDL u Srbiji!

Lidl

A MI SE PONADALI Lidlove radnje tek za dve godine? Prodavnice „Lidl“ nemačkog lanca maloprodajnih objekata robe široke potrošnje, biće otvorene u martu 2018. godine, a ne kako su pisali mediji do kraja ove ili naredne godine.

Lidl

 

Kako je rečeno portalu 021 u sedištu kompanije u Nekarzulmu kraj Štutgarta, u planu menadžmenta je da iste godine otvore i prve objekte širom Sjedinjenih Američkih Država, a dve godine kasnije i u Rusiji.

 

Za Srbiju je još ranije isplanirano istovremeno, a ne parcijalno otvaranje tačno 20 objekata koji će se nalaziti u Beogradu, Novom Sadu, Boru, Zrenjaninu, Kruševcu, Smederevu, Nišu, Subotici, itd.

Planiranja su ozbiljna i rade se više godina unapred, a Nemci ne pridaju mnogo pažnje napisima medija ili dnevno-političkim izjavama.

U prvoj fazi će biti izgrađeno 10, a u drugoj fazi još 10 objekata. Distributivni centar će biti u Novoj Pazovi odakle će se dopremati roba za svaku radnju.

Podsetimo, prva radnja koju Lidl otvori u Novom Sadu biće na raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, tačnije kod kružnog toka koji razdvaja Novo naselje i Detelinaru.

Druga prodavnica će biti izgrađena na zemljištu Rasadnika Gradskog zelenila, kraj GSP-a na Futoškom putu, navodi portal 021.

Lidl posluje pod ovim imenom od 1930. godine, a samo u Evropi ima radnje u 26 zemalja.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply