RAZREŠENO UBISTVO u Kruševcu: Napili se, pa slučajno Magnumom upucao najboljeg druga!

RAZREŠENO UBISTVO u Kruševcu! Napio se, možda i nadrogirao, izvadio „MAGNUM 357“ pa SLUČAJNO UPUCAO najboljeg druga?

Policija RAZREŠEN ZLOČIN u Kruševcu! Napio se, izvadio „MAGNUM 357“ pa SLUČAJNO UPUCAO najboljeg druga?

Foto: Profimedia

M. I. (21) uhapšen ubrzo nakon što je iz revolvera ubio prijatelja I. R. (21). U policiji tvrdio da je slučajno ispalio hitac Obojica su bili pijani, moguće i drogirani.

Obojica su bili pijani, a najverovatnije i drogirani, što će pokazati dalja istraga.

Krvavi pir se dogodio oko 5.30, u zgradi u Ulici Radoja Domanovića na periferiji Kruševca. Izvor iz istrage kaže da je I. R. u teškom stanju prebačen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.

– M. I. je priveden, ali je u početku bio veoma konfuzan. Postoji informacija da je u njegovom stanu u vreme tragedije bio još jedan mladić, koji je i doneo tamo revolver „magnum 357“. Međutim, kad je malo došao sebi, M. I. je rekao da je u stanu bio sam sa I. R, a onda dodao da se sve desilo sasvim slučajno. Kazao je da se igrao revolverom, koji je u jednom trenutku uperio u druga, a oružje je navodno iznenada opalilo. Ipak, dalja istraga pokazaće da li je to stvarno bilo tako, ili je Ilija možda posle svađe namerno pucao u druga – kazao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, M. I. i I. R. su pili celu noć pre zločina, a zatim su otišli u stan u kom se desila tragedija.

– Postoje informacije da su obojica povremeno konzumirali i narkotike, a dalja istraga i veštačenja pokazaće da li su i u trenutku pucnjave bili pod uticajem droge – rekao je on.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Komšije M. I. su juče ujutro saznale za incident tek kad je stigla policija u njihovu zgradu. Niko od njih, međutim, nije želeo da priča o njemu i ovoj tragediji.
Čistačica kaže da već pune dve godine održava higijenu u toj zgradi i do juče je mislila da je to najmirnije mesto u Kruševcu.

– Nikad se ovde nije desio ni najmanji incident. Ljudi su mirni, pristojni, dobroćudni… Da ovde ima nekih kriminalaca, to bih ja sigurno znala! – kaže ona.

Izvor: srbijadanas.com

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply