RAT kruševačkih kriminalaca: Gorana Petrovića Petu ubili Sušini osvetnici!

Ubijen Goran Ogradović Suša

Mogući motiv za ubistvo Gorana Petrovića Pete (48) osveta je za likvidaciju glavnog suparnika Jotkinog klana – Gorana Obradovića Suše.

Ubijen Goran Ogradović Suša

Goran Obradović ubijen je u septembru prošle godine

 

Osveta za ubistvo Obradovića je prvi mogući motiv. Pogotovo što je sada i godišnjica njegovog ubistva.

Obradović je ubijen 28. septembra prošle godine. Izrešetan je sa osam metaka. Njegove ubice nisu nađene, ali se pretpostavlja da je to uradio neko iz Jotkinog klana. Sada je, izgleda, usledila osveta, kažu u policiji.

Policija nije poslednjih dana imala informacije da se u kruševačkom podzemlju planira zločin.

– Ako je, kako se sada pretpostavlja, u pitanju osveta za ubistvo Obradovića, to je urađeno u najvećoj tajnosti. I za to je očigledno znao mali broj ljudi, samo oni koji su direktno bili uključeni u zločin, što znači da će se teško doći do svedoka koji bi mogao da pomogne u rasvetljavanju zločina – kažu u policiji.

Policija još ne zna ko je ubio Petrovića: Umrlica na stubu u Kruševcu

Ubijeni Petrović, poznat i kao Jotkin general, bio je glavni saradnik Zorana Jotića, osuđenog vođe kruševačkog klana.

 

Obradović je bio njihov glavni rival u gradskom podzemlju.

– Sukob dva klana je najverovatnije i doveo do ubistva Obradovića, jer je Jotkinim ljudima zasmetalo njegovo jačanje. Obradović je ubijen, a sada je Petrovića najverovatnije ubio neko iz njegove ekipe. Neko ko je hteo da osveti Sušu, ali i da pokaže da njegov klan nije nestao – kažu u policiji.

Potrović je ubijen u četvrtak, u teretani hotela „Golf“, u kojoj je bio sa svojim trenerom. Maskirani ubica je u Petrovića ispalio šest hitaca, a zatim izašao iz hotela i pobegao.

– Pregledani su snimci iz hotela i snimci iz Ulice Gavrila Principa, kojom je ubica došao i otišao. Interesantno je da se ni na jednom snimku ne vidi da je imao saučesnika, nekoga ko ga je čekao u automobilu. On je došao i otišao sam, a očigledno je bio upućen u Petrovićevo kretanje – kaže izvor „Blica“ u MUP-u.

Obdukcija tela ubijenog Petrovića rađena je juče, a rezultati će u toku dana biti poslati policiji.

Petrović će biti sahranjen danas na Novom groblju u Kruševcu.

Svedok

Policiji od pomoći nije bio iskaz jedinog svedoka ubistva – Petrovićevog trenera, jer je ubica nosio fantomku. Trener je dao iskaz i sklonio se iz grada.

 

Ni na jednom snimku okolnih kamera ne vidi se da je ubica imao saučesnika, nekoga ko ga je čekao u automobilu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply