Raspisan javni poziv za koncesiju Apotekarske ustanove Kruševac – Ustupa se na korišćenje 27 apoteka

Raspisan javni poziv za koncesiju Apoteke Kruševac – Ustupa se na korišćenje 27 apoteka

Grad Kruševac raspisao je javni poziv za davanje koncesije za obavljanje farmaceutske delatnosti na teritoriji Rasinskog okruga.

Koncesija se daje na period od 15 godina, a budući koncesionar dobiće na korišćenje 27 nepokretnosti u javnoj svojini Grada, a koju koristi Apoteka Kruševac.
U oglasu stoji i da će grad „u najboljoj veri“ pokušati da obezbedi da koncesionar nastavi da koristi tri nepokretnosti koje nisu u javnoj svojini Grada, pod istim ili sličnim uslovima pod kojima ih trenutno korisit Apoteka Kruševac.
Budući koncesionar moći će da koristi i pokretne stvari u apotekama, a sa svoje strane biće u obavezi da ponudi radni odnos za najmanje 75 zaposlenih u Apoteci Kruševac. Pritom, imaće slobodu određivanja cena lekova, u skladu sa uslovima na tržištu i opštim nivoom cena lekova.
Koncesiona delatnost obavljaće se na terotiriji Kruševca, kao i u opštinama Trstenik, Brus, Ćićevac, Varvarin i Aleksandrovac.
Rok za podnošenje ponuda na adresu lokalne samouprave je 15. januar 2020. godine u 10 časova, a javno otvaranje ponuda biće održano istog dana, sat kasnije.
Detalje o tenderu pogledajte OVDE.
Izvor: Ekapija
Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply