Raskošna svadba sina prvenca Bratislava Gašića u Gašićevom restoranu Bagdala!

Gašić sa svojim naslednicima, levo je mladoženja

KAD BATA ŽENI PRVENCA – Gašić spremio bogatstvo za svadbu sina – Bivši ministar Bratislav Gašić 18. septembra ženi svog najstarijeg sina Vladana, a za tu priliku je renoviran restoran “Bagdala”.

Gašić sa svojim naslednicima, levo je mladoženja

Foto: Privatna arhiva Gašić sa svojim naslednicima, levo je mladoženja

 

Vladan i njegova verenica Dragana Stojanović već su privukli pažnju javnosti skupim poklonima koje su razmenili prilikom veridbe. Šuškalo se da njen brilijantski prsten košta čak 2.000 evra, a satovi koje su jedno drugom darovali po 18.000, te se očekuje da mladenci svoj dan proslave na jednako visokoj nozi.

 

Oni su izabrali ni manje ni više nego najlepše mesto u Kruševcu, zelenu oazu na brdu Bagdala u čijem se centru nalazi istoimeni restoran.

Restoran "Bagdala" Foto: S. Milenković / RAS Srbija Restoran „Bagdala“

Problem im je predstavljalo to što je ovo nekada hit mesto donedavno bilo potpuno demolirano. Pre pet godina, kada je restoran zatvoren, postao je stecište narkomana i alkoholičara, koji su uništavali sve pred sobom, te je u ruinama nekadašnje lepotice često intervenisala policija.

Kako „Blic“ saznaje iz nezvaničnih izvora, restoran je renovirao svojim novcem ministar Gašić, ne bi li slavlje svog prvenca upriličio na najlepšem mestu u Kruševcu. Restoranu je vraćen stari sjaj, svečano otvaranje upriličeno je 1. maja, a kako nam izvori tvrde, svaki kutak tog lokala urađen je po najmodernijim principima.

– Koliko je novca Gašić uložio u renoviranje sam Bog zna – rekao je izvor „Blica“.

Meštani koji su i ranije posećivali restoran, tvrdili su da i napušten vredi nekoliko stotina hiljada evra, te se onda samo može samo pretpostaviti koliko je iznosilo njegovo kompletno renoviranje.

Čaršijska priča je da su runinirani prostor bivšeg restorana Bagdala kao suvlasnici renovirali upravo bivši ministar Bratislav Gašić i direktor Trajala Miloš Nenzić, a u planu je izgradnja i hotela u nastavku restorana Bagdala. Pored ove investicije, bivši ministar Bratislav Gašić ima još velikih poslovnih objekata dobijenih nakon što je ušao u politiku i postao najmoćniji kruševljanin!

Veliki luksuz

Foto: Privatna arhiva

Lokal je spolja okružen listopadnom šumom, dok se unutra krije pravi luksuz. Preovladavaju boja slonovače i krem-bela, čak su i fotelje u restoranu presvučene tom nijansom kože. „Bagdala“ je renoviranjem ponovo zaslužila da se pohvali sa svoje četiri zvezdice i opet postala mesto u kome će se okupljati javne ličnosti iz sveta sporta i estrade. Goste će uveseljavati pevači iz „Zvezda Granda“.

Izvor: Blic.rs

Link: http://www.blic.rs/vesti/drustvo/kad-bata-zeni-prvenca-gasic-spremio-bogatstvo-za-svadbu-sina/cl6jj0r

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply