Ranjeni otac i sin u Parcanu u dvorištu svoje vikendice nalaze se u teškom stanju, prebačeni na lečenje u KC Niš

RANJENI ISPRED SVOJE VIKENDICE Otac i sin u teškom stanju, mladiću PUŠČANO ZRNO OSTALO U GLAVI

Foto: Društvene mreže

Darko Kostić (28) iz Parcana kod Varvarina, koji je sinoć oko 19.30 ranjen zajedno sa ocem Goranom (53) u dvorištu svoje vikendice nadomak sela, samo je čudom ostao živ.

U Opštoj bolnici Kruševac rekli su za „Novosti“ da je mladića puščano zrno pogodilo u frontalni deo glave i da tu „stoji“ pored tzv. bazičnih ganglija.

Kostići su jutros transportovani iz kruševačke bolnice za Klinički centar Niš, gde će se nastaviti njihovo lečenje.

– Pacijenti su stabilizovani i u konsultaciji sa kolegama iz KC Niš, prvo je transportovan mlađi pacijent, a svakog trenutka očekuje se transport starijeg povređenog – objasnila je dr Vesna Stevaić-Gajić, direktorka Opšte bolnice.

Darkov otac, Goran, ima povrede dela grudnog koša i plućnog krila i kruševački lekari su uspeli da stabilizuju njegovo stanje.

Ranjeni ispred vikendice

Podsetimo, Kostići su ranjeni sinoć kada su, prema njihovim izjavama došli da obiđu vikendicu udaljeni dva kilometra od sela i u dvorištu primetili više osoba, među kojima je jedna zapucala u njih.

Porodica živi u Parcanu i bave se poljoprivredom.

Policija još uvek traga za počiniocem.

Izvor: Blic.rs

Link: https://www.blic.rs/vesti/hronika/ranjeni-ispred-svoje-vikendice-otac-i-sin-u-teskom-stanju-mladicu-puscano-zrno-ostalo/esncrg5

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply