Radikali u Kruševcu – oni koji su opljačkali su zadovoljni stanjem

Nemanja Šarović

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović ocenio da je sadašnjom vlašću zadovoljan samo mali broj ljudi koji su se u okoristili i opljačkali Srbiju.

Nemanja Šarović

„Šesnaestog marta izbor je jasan-“ ili ćemo opstati ili ćemo nestati“, rekao je Šarović u Kruševcu i poručio svima koji su prevareni i poniženi, koji jedva sastavljaju kraj s krajem, da nije sve gotovo.

U saopštenju SRS-a navodi se da je Šarović dodao da je uspeh bloka koji predvodi ta stranka garancija za povratak iz Haškog tribunala lidera radikala Vojislava Šešelja.

SRS na izbore izlazi u koaliciji sa „Obrazom“ i SNP „Naši“.

Šarović je u Valjevu izjavio da je ta stranka, SNP Naši i Obraz jedini patriotski blok na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, 16. marta.

Šarović je na konferenciji za novinare, održanoj ispred Spomenika vojvodi Živojinu Mišiću u Valjevu, ocenio da će Srbija još brže propadati ako se ne promeni sadašnja državna politika.

„Niko ne može uništiti slobodarski duh u narodu i naša je misija da obilaskom gradova vratimo ljudima nadu i odupremo se toj ropskoj sudbini koja nam je namenjena“, rekao je Šarović.

Dodao je da radikali „ne lažu od izbora do izbora“ zbog čega jedini koji u kampnaji smeju da kažu „I Kosovo i Rusija“ i da se nisu odrekli Republike Srpske (RS).

U Valjevu su bili i poslanički kandidat SNP Naši, Ivan Ivanović, kao i Mladen Obradović iz Obraza.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply