Rad javnih službi za vreme praznika – Sretenja – Dana državnosti Srbije

http://www.sobijeljina.org/UserFiles/Image/BANERI/DESNO/cir/servisne_informacije.png

Informacije o radu javnih i ostalih službi u Kruševcu za Dan državnosti Srbije 15. 02. 2013. godine.

http://www.sobijeljina.org/UserFiles/Image/BANERI/DESNO/cir/servisne_informacije.png

 

 

– Tokom praznika 15. i 16. februara dežuraće ambulanta u Dijagnostičkom centru od 7 do 21 sat, Hitna pomoć i Dečji dispanzer non-stop, Služba stomatologije od 7 do 20 sati dok će ambulante u Velikom Šiljegovcu, Velikim Kupcima i Konjuhu raditi od 7 do 14:30.

Apoteka „Kedrović“ radiće non-stop, „Biljana“ od 7 do 21 sat, „Zdravlje“ od 8 do 15 a apoteke u Aleksandrovcu, Brusu, Ćićevcu, Trsteniku i Varvarinu radiće od 8 do 20 sati.

Autobusi kruševačkog „Jugoprevoza“ 15. i 16. februara saobraćaće po nedeljnom redu vožnju, bez đačkih i noćnih polazaka.

Blagajne kruševačkog „Vodovoda“ neće raditi sutra i u subotu a eventualni kvarovi mogu se prijaviti na telefon 415 – 305.

Blagajne „Gradske toplane“ neće raditi za vreme praznika a kvarove na mreži Kruševljani mogu prijaviti na telefone 447 – 791 i 626 – 482.

Parking služba Poslovnog centra neće raditi 15. i 16. februara dok će Stara i Nova zelena pijaca raditi uobičajeno.

Kruševačka Pošta neće raditi tokom predstojećeg praznika a svi korisnici mogu koristiti bankomat ispred ulaza Glavne pošte u Nemanjinoj ulici.

Pozorište tokom predstojeća dva dana radi normalno kao i Kulturni centar Kruševac i bioskop „Kruševac“.

Vrtići Predškolske ustanove „Nata Veljković“ neće raditi 15. i 16. februara.

Bazeni Sportskog centra radiće 15. februara po uobičajenom rasporedu dok će 16. za građanstvo biti otvoreni samo srednji i mali bazen. Teretana će 15. raditi od 15 do 21 sat a 16. normalno. Hala sportova i sala „Soko“ radiće ova dva po uobičajenom rasporedu.

Izvor: RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply