Prvi Noćni kruševački polumaraton na Bagdali 20.08.2016, besplatan smeštaj i hrana za učesnike, cele noći koncerti!

Noćni kruševački polumaraton na Bagdali 20. avgusta

Noćni kruševački polumaraton na Bagdali 20. avgusta – Posle uspešno organizovanog prvog Kruševačkog polumaratona, koji je krajem marta okupio preko 400 učesnika, Atletsko rekreativni klub Maratonac za 20.  avgust zakazuje i Noćni kruševački polumaraton na Bagdali, koji će imati međunarodni karakter.

Noćni kruševački polumaraton na Bagdali 20. avgusta

 

Osnovan krajem prošle godine, Atletsko rekreativni klub Maratonac je već uspeo da se etablira na kruševačkoj sportskoj sceni  rezultatima svojih članova, ali i organizacijom takmičenja. Tako će ovog leta biti upriličen i prvi Noćni kruševački polumaraton, koji podrazumeva trku na 10 kilometara i dva polumaratona, kako bi se što većem brojem takmičara omogućilo učešće, bez obzira da li se radi o ateltičarima ili rekerativcima, kaže Seniša Gašić, predsednik Kluba.

Prijavljivanje za Noćni kruševački polumaraton je već u toku i moguće je onlajn, preko sajta ARK Maratanca, a intersovanje vlada u čitavoj Srbiji, kao i u okruženju, posebno u Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Noćni polumaraton u Kruševcu

Na Bagdali će se 20. avgusta trčati pod svetlošću reflektora, a program pod pokroviteljstvom Grada Kruševca trajaće čitavu noć, sa željom da takmičari iz Kruševca ponesu što pozitivnije utiske, kako bi mu se, nekim sledećim povodom, ponovo vratili.

Besplatan smeštaj za učesnike

Prvih 90 trkača koju su uplatili startninu , a koji nisu iz Kruševca, dobijaju besplatan smeštaj sa doručkom.

Izvor: Rtk.rs

Najava događaja: https://www.facebook.com/events/483572818516567/

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply