Protivgradnim strelcima po 7000 dinara nadoknade

Radarski centar iz Kruševca održao je obuku za protivgradne strelce, koji će na svojim stanicama delovati na području trsteničke opštine u ovoj sezoni.

Predavač je bio Milivoje Milinković koordinator u kruševačkom Radarskom centru. Odlukom o budžetu opštine Trstenik za podsticanje razvoja privrednih subjekata i poljoprivrednika, predviđeno je da st5relci na protivgradnim satnicama dobiju nadoknadu od 7000 dinara kao i prošle godine,što je veći iznos od sredstava koje je izdvojila država, rekao nam je Dragiša Trošić, šef Odseka za privredu opštine Trstenik.

Svake godine se analizira učinak protivgradnih stanica i obeležavaju se one sa najvećim utroškom protivgradnih raketa. Na dan Svete Trojice  u junu ove godine opština Trstenik će nagraditi najbolje strelce na stanicama, dodao je na kraju Trošić.

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Jednoglasnom odlukom, profesorka dr Radmila Maksimović dobitnica je Svetosavske nagrade Kulturnog centra Kruševac za 2021. godinu, žena koja je majka, doktorka, sportista, kulturni radnik, borac za očuvanje životne sredine nauka, zapaženu ulogu ima u mnogim poljima - prosvetni rad, sport, književno stvaralaštvo, promocija ekologije, širenje i negovanje svetosavlja uz poštovanje korena, porodice kao institucije, tradicije i nacionalnog identiteta
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply