PRIZNALA MUŽU DA DETE NIJE NJEGOVO, PA JE NASTAO HAOS: Ubadao nožem trudnicu u četvrtom mesecu trudnoće!

PRIZNALA MUŽU DA DETE NIJE NJEGOVO, NASTAO HAOS! Damir je nožem krenuo na trudnu Draganu! HOROR U ALEKSANDROVCU!

PRIZNALA MUŽU DA DETE NIJE NJEGOVO, NASTAO HAOS! Damir je nožem krenuo na trudnu Draganu! HOROR U ALEKSANDROVCU!

Foto: printscreen Facebook

Dragana V.(29) , oporavlja se na Odeljenju intenzivne nege u Opštoj bolnici Kruševac, nakon što ju je danas popodne nevenčani suprug Damir I.(19) pet puta ubo nožem.

Pokušaj ubistva dogodio se u baraci na deponiji smeća Sinjevac, na oko dva kilometra od Aleksandrovca, gde je par živeo u vanbračnoj zajednici.

– Majka povređene trudnice ispričala je policiji da se njena ćerka prvo svađala sa suprugom, ali je sve to trajalo vrlo kratko, posle čega je njen zet dohvatio nož i kao omađijan pet puta izbo nožem i to u u prednji i zadnji deo grudnog koša – iznosi nezvanično izvor.

Do svađe je došlo kada je Dragana saopštila Damiru da je u četvrtom mesecu trudnoće, ali da dete nije njegovo.

foto: Printscreen Faceboook

On je izrevoltiran time, uzeo je nož i naneo tri rane nevenčanoj supruzi i to jedan ubod u prednjem, a dva uboda u zadnji deo grudnog koša.

Nesrećna žena se branila koliko je mogla,na kraju je uspela nekako da se iščupa. Trudnicu su najpre zbrinuli u Domu zdravlja u Aleksandrovcu posle čega je sanitetom prebačena za kruševačku bolnicu.

– Zdravstveno stanje pacijentkinje je stabilno, trudnoća za sada nije ugrožena, pregledali su je ginekolozi i hirurzi i dobro se oseća – predočeno je “Novostima” u bolnici.

Kurir.rs/Večernje novosti/Informer

Foto printscreen

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply