Priveden mladi vozač, osumnjičen za izazivanje teške saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom

Foto: S. Babović

 

U udesu automobila i kamiona, u nedelju uveče, jedna osoba je izgubila život, a tri su zadobile teške telesne povrede

 

 Foto: S. Babović

 

Kruševačka policija odredila je zadržavanje I.S. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično delo – teška dela protiv bezbednosti saobraćaja, saopšteno je iz Policijske uprave povodom saobraćajne nezgode koja se u nedelju uveče dogodila u tom gradu.

U udesu, koji se dogodio oko 18.45 časova u Ulici Ljube Tripkovića, jedna osoba je izgubila život, a tri su zadobile teške telesne povrede, potvrdio je načelnik kruševačke policije Miljan Petrović.

Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog automobila I.S. iz Kruševca udario u teretno vozilo kojim je upravljao M.M. (58) iz Kruševca, navodi se u saopštenju policije i dodaje da je u nesreći poginuo vozač teretnog vozila, dok su teške telesne povrede zadobile tri putnice.

“Dve povređene putnice su zadržane na lečenju u kruševačkom Zdravstvenom centru, dok je treća prevezena u Kliničko – bolnički centar Niš”, dodaje se u saopštenju.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kruševcu, u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i službenika saobraćajne policije.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply