PREMINUO POSLE SEDAM DANA KOME: Gorana ranio šurak nakon što mu je ubio sestru, a jedan hitac bio je KOBAN

Goran R. (42) iz Raške, koji je preminuo u subotu od povreda zadobijenih u pucnjavi 14. septembra u Kruševcu, kada je ubijena njegova sestra Gordana R. (47), bio je pogođen metkom u blizini očne duplje, saznaje „Blic“.

Miša Jovanović ubica Lazarevac Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Hitac u glavu naneo mu je izuzetno teške neurohirurške povrede zbog kojih je bio u komi od momenta ranjavanja, pa sve do smrti.

– Niški lekari su učinili sve što je u njihovoj moći, ali su povrede bile izuzetno teške. Odmah posle pucnjave ranjeni čovek je dovezen iz Kruševca u teškom stanju i priključen na aparat za disanje zbog teških neurohirurških povreda. Sve vreme je bio u životno ugrožavajućem stanju. Dobio je svu potrebnu terapiju, lekari i medicinsko osoblje Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju su se neprekidno sedam dana borili za njegov život, bili su uključeni i lekari svih drugih subspecijalnosti, ali je na kraju, nažalost, preminuo u subotu oko 3.50 časova – kažu u KC Niš.

Nezapamćena tragedija desila se u Kruševcu 14. septembra u kafiću „Mali Pariz“. Goran je sa sestrom Gordanom sedeo u ovom ugostiteljskom objektu kada im se priključio njen bivši suprug Miša J. (57) iz Lazarevca. Došlo je do kraće rasprave jer je Miša pokušavao da ubedi suprugu da mu se vrati, nakon čega je potegao pištolj i započeo krvavi pir.

Prema nekim izjavama očevidaca, Miša je navodno neposredno pre potezanja pištolja, izrekao Gordani strašnu pretnju: „Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe!“

Prvo je pucao Gordani u glavu iz pištolja i na mestu je ubio, a onda je ispalio i kobni hitac koji je Gorana pogodio u glavu, tik pored oka, nanevši mi povrede opasne po život.

Miša J. je potom pokušao da umakne, dao se u beg automobilom, ali je vozeći suprotnom trakom u rejonu sela Brđani, na autoputu Čačak-Obrenovac izazvao saobraćajni udes. Nakon toga pucao je sebi u glavu, zadobivši povrede od kojih je preminuo u bolnici.

Kako saznajemo, razlog za ubistvo bio je razvod braka koji muškarac nije mogao da prihvati.

Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply