Preminuo muškarac koji je POPIO KISELINU I MIŠOMOR

Saša Vuković (48) iz Trstenika, koji je 28. septembra sa suprugom Ružom (40) primljen u bolnicu zbog posledica trovanja sonom-kiselinom i mišomorom preminuo je noćas u Kruševcu, saznaju „Novosti“. Punih 10 dana lekari kruševačke Opšte bolnice borili su se za život bračnog para koji je popio otrovne supstance u svom stanu Čajkinoj ulici, gde ih je i pronašla radnica njihove Turističke agencije „Milenium“.

hitna vrucine

Podsećamo, Hitna pomoć u Trsteniku primila je poziv pretprošlog petka oko 15.30, a supružnici iako u vrlo teškom stanju, bili su dovoljno svesni da ispričaju svojoj radnici šta su popili. Sanitetom su odmah prebačeni u Kruševac, jer Trstenik nema bolnicu. Preduzete su sve potrebne mere, pa su pacijenti uz krajnje neizvesnu prognozu par dana ležali su na Odeljenju za uho, grlo i nos, a potom na Odeljenju intenzivne nege.

Transport na VMA nije bio moguć. Žena je bila nešto boljeg zdravlja i brže se oporavljala, dok je, prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“, muškarcu bukvalno bio istopljen želudac, pa je rađena i intervencija kako bi mu se pomoglo. Na žalost, ispostavilo se da su otrovi naneli nepopravljivu štetu kod Vukovića, pa je podlegao posledicama trovanja u noći između nedelje i ponedeljka. Prema poslednjim informacijama, supruga sada već pokojnog Trsteničanina se još oporavlja.

Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply