Predizborno obećanje Vučića: Borba Kruševca i Leskovca oko dolaska nove firme!

Leskovac protiv Kruševca u borbi za novu nemačku fabriku – U pitanju je 4.000 novih radnih mesta. Investitor će obići oba grada i sam odlučiti gde će otvoriti fabriku, neće biti urgencija, upozorio Vučić.

Leskovac protiv Kruševca u borbi za novu nemačku fabriku (VIDEO)

Nemačka fabrika koja se bavi proizvodnjom auto delova želi da otvori svoj novi pogon u Leskovcu, kazao je na stranačkom mitingu u Brestovcu lokalni lider SNS-a Goran Cvetanović, ali i upozorio da se za „tog prestižnog investitora“ bore i Kruševljani.

On je saopštio svojim biračima da mu je „tu srećnu vest“ saopštio lično premijer Aleksandar Vučić, ali da je u najužoj konkurenciji za borbu oko novog investitora i grad Kruševac.

20160407_181713

„U pitanju je 4.000 novih radnih mesta, ali neće se odlučivati ni po babi ni po stričevima već koji grad ima bolji poslovni ambijent. Investitor će obići oba grada i sam odlučiti gde će otvoriti fabriku, neće biti urgencija„, kazao je Cvetanović.

On je upozorio svoje saradnike, pre svega iz Agencije za lokalni ekonomski razvoj „da mogu slobodno da se sele iz Leskovca“ ukoliko grad ne dobije ovu bitku. Lično se obratio direktoru Agencije Bojanu Tojagi.

„Bojane, spremi se, ako Kruševac ima bolje uslove od nas, selimo te za Kruševac. Više nećeš biti naš sugrađanin“, poručio je Cvetanović.

Leskovački lider SNS-a, koji je i gradonačelnik Leskovca, održao je stranačke mitinge u Brestovcu i Pečenjevcu.

Između ostalih, meštanima ovih sela obratio se i koalicioni partner Aleksandar Pejčić, lokalni lider SNP-a.

20160407_184653

Ukoliko želite budućnost, glasajte za Gorana Cvetanovića„, poručio je Pejčić biračima.

U pauzama, na oba mitinga, kojima je prisustvovalo preko 1.500 ljudi, paktiviste naprednjaka su zabavljali glumci leskovačkog Narodnog pozorišta, kamerni orkestar „Amoroso“ i pobednik „Šljivika“ Miša Petronijević.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply