Požar u Kaoniku, izgorela cela kuća!

Odžak zapalio kuću! Meštanin Dragan S.(53) je u trenuku izbijanja požara bio u prodavnici. Smešten je kod prijatelja u istom selu
 Foto: Udruženje “Marko Cara Milanović”
Foto: Udruženje “Marko Cara Milanović”


KRUŠEVAC – U požaru koji je izbio u selu Kaonik kod Kruševca, meštanin Dragan S.(53) ostao je bez cele kuće saznaju “Novosti”. Prema prvim informacijama, vatra je izbila u odžaku i munjevito je zahvatila ostatak stambenog objekta.

Prava je sreća što je u trenutku kada je požar krenuo da se rasplamsava, kuća bila potpuno prazna, jer je njen vlasnik otišao do prodavnice!- Nesrećni čovek je završio spremanje ručka i malo zagasio vatru u šporetu i potom otišao iz kuće do radnje-kaže izvor “Novosti”. – Pretpostavlja se da se vatra prvo proširila na krov, a potom i na unutrašnjost celog objekta.

Vatrogasci iz Kruševca su brzo stigli na lice mesta i pokušavali da spasu ono što se realno može. Vlasnik kuće inače, živi sam i juče popodne nakon što je postalo jasno da krov nad glavom neko vreme neće imati,smešten je kod prijatelja u istom selu.

U ceo slučaj uključilli su se i nadležni, te Centar za socijalni rad. Pomoć je već počela da pristiže iz Udruženja “Mark Cara Milanović” iz Kaonika. Predsednik ovog humanitarnog udruženja, Miroljub Milanović već je odneo neke stvari kao prvu pomoć.

Izvor: Novosti.rs
Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply