Potraga za Goranom Đukićem iz Ćićevca – pošao na fakultet pa nestao!

Goran krenuo na fakultet, pa nestao – Potraga za Goranom Đukićem iz Ćićevca. On je poslednji put viđen 7. marta, oko devet sati ujutru, kada je iz svog doma krenuo ka Kruševcu da se nađe sa drugarima da zajedno odu na fakultet u Kragujevcu

POLICIJA već nekoliko dana pokušava da odgonetne sudbinu mladića Gorana Đukića (27) iz Ćićevca, nadomak Kruševca. On je poslednji put viđen 7. marta ove godine, oko devet sati ujutru, kada je iz svog doma krenuo ka obližnjem gradu. U Kruševcu su ga čekali drugari koji je trebalo da sa njim kolima krenu ka fakultetu u Kragujevcu. Đukiću se, međutim, izgubio svaki trag.

– Goran je upisao master na Filološkom fakultetu – navodi njegov otac Dragiša. – Tog dana na sebi je imao crnu jaknu, svetlobraon pantalone i braon cipele. Sa sobom je poneo i vojničku torbu u kojoj su bile knjige i odeća. Mislim da je imao i oko 650 evra i 58.000 dinara. Taj novac mu je trebao da plati ispite.

Mladić se, međutim, u Kragujevcu nije pojavio. Od prošlog utorka niko ga nije video. Njegov mobilni telefon je od prošle srede potpuno ugašen.

– Od tog jutra, kada je krenuo za Kruševac, više ga nisam video ni čuo – priča Goranov otac. – U petak sam njegov nestanak prijavio policiji u Ćićevcu. Ali do danas nema nikakvih informacija o njemu.

Goran je u Ćićevcu živeo sa ocem, koji je razveden od njegove majke. Dragiša navodi da je zvao i bivšu suprugu, sinovljeve drugare, fakultet, ali da niko ništa ne zna o njegovom sinu. Za ovog mladića komšije u rodnom Ćićevcu imaju smao reči hvale. Navode da je reč o „neiskvarenoj pobožnoj duši i da mnogo voli sport“.

 

TELEFONI OCA I DRUGA

U potrazi za Goranom nesrećnom ocu priskočili su u pomoć i komšije. Do sada su zvali sve njegove drugare i kolege sa fakulteta, ali nikakve informacije nisu dobili. Oni zato mole sve ljude koji imaju saznanja šta se dogodilo sa Goranom da pozovu njegovog druga Dragana (063 156 9171) ili oca Dragišu (061 226 3237) kako bi se prekinula ova agonija.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply