Poslovni centar – Imamo mnogo realnih planova

Dragi_Marković

Dolaskom u Poslovni centar Kruševac, sredinom jula, prvo smo sagledali probleme u funkcionisanju preduzeća, a potom i krenuli sa rešavanjem pojedinih problema i pravljenjem planova za narednu godinu, kaže direktor Poslovnog centra Kruševac Dragi Marković.

Dragi_Marković

Što se prethodne godine tiče, prvo bi istakao sanaciju ravnog krova na Domu sindikata i ponovno otvaranje bifea u ovoj zgradi, ističe direktor Poslovnog centra Kruševac Dragi Marković. Renovirano je desetak lokala, sagledani su svi problemi na pijacama i krenulo se sa saniranjem krovova i poboljšanja uslova rada u ovim objektima. Što se planova tiče, Direkcija za urbanizam radi na izradi projekta za panele za proizvodnju  električne energije koji bi bili postavljeni na krovu zgrade Doma sindikata, a ovaj kapitalni projekat bi trebalo da  bude finansiran od strane nadležnog ministarstva i putem donacija. Za pijace se radi projekat za nadstrešnice i poslovni prostor od 500 kvadrata, a čeka se lokacija za izgradnju parking garaže, najavljuje Marković.

Prvo smo krenuli sa sanacijom ravnog krova na zgradi Doma sindikata, a potom je i poičeo sa radom renovirani bife u istoj zgradi. Dosta lokala je bilo ruinirano i neizdato, a po renoviranju, izdato je već 10, ističe neke od realizovanih projekata Poslovnog centra , direktor Dragi Marković.

PROČITAJ JOŠ:  Korona virus se ne predaje, još 84 zaraženih u Rasinskom okrugu za 24 sata, vakciniano 7559 osobe

Od planova za ovu godinu, Marković izdvaja rad na trajnom rešenju problema na zgradi Doma sindikata, koja nije renovirana skoro 40 godina.

Čeka se i određivanje lokacije za jednu parking garažu, planira se rešavanje problema sa krovom na robnoj i novoj pijaci, a sve vreme će se raditi i na tekućem održavanju. Što je najvažnije, svi planovi su realni i sve ćemo uraditi da budu i realizovani, ističe direktor Marković.

Izvor: Radio televizija Kruševac

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply