Posledice lopovske politike gradskih funkcionera i rodbinsko-prijateljskog zapošljavanja

Rukovodstvo krusevca

Posledice šizofrene i lopovske politike koju vodi gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom polako stižu na naplatu. Poslednji korak u nizu poteza koji su doveli do daljeg propadanja grada i padanja životnog standarda je smanjenje ionako skromne pomoći porodiljama.

Rukovodstvo krusevca

Ovim putem postavljamo pitanje gradonačelniku kako ima para za Miru Škorić, Željka Joksimovića, Acu Lukasa, Miroslava Ilića i ostale a samo se prema sopstvenim sugrađanima ponaša kao maćeha. Misli li da se od muzike može živeti ili se vodi starom latinskom poslovicom „Hleba i igara“ (za glasače SNS koji se još nisu otreznili euforije Velikog Vođe evo objašnjenja:http://sr.wikipedia.org/wiki/Хлеба_и_игара).
Da li misli da je Kruševac isto što i „SACO“ d.o.o. ili TV „Plus“ i da može i grad da otera u stečaj kao sve svoje firme, pa da će sve to proći bez posledica? Da li je od porodilja uzet i novac za njegovo stranačko angažovanje u Nišu na lokalnoj televiziji kada je u povratku slupao službeni auto? Jel to u opisu njegovog posla i po statutu grada?
Još jednom ga podsećamo da je višak partijskih poslušnika na državnim jaslama rak-rana društva i da je prošlo 15 meseci od kada je obećao da će rešiti taj problem (http://www.blic.rs/Vesti/Politika/343068/Krusevac-Veci-broj-zaposlenih-u-lokalnoj-upravi-i-javnim-preduzecim).
Konačno bi trebalo da je i glasačima jasno da njegova obećanja nemaju nikakvu težinu. Šarena laža. Miki Maus! Obzirom da se ne oglašava i ne odgovara na naša pitanja, pisma upućena njemu itd odlučili smo da konačno krenemo sa obelodanjivanjem načina na koji funkcioniše opštinski ekosistem i struktura.

Evo ko nam vodi grad i kakve pomoćnike bira, podsećanja radi:

1. Bratislav Gašić (SNS), nesuđeni gimnazijalac koji bez skrupula laže da je pohađao ovu školu bez ikakvih posledica do sada (inače, u medicini poznat kao „kompleks više vrednosti“).
https://www.facebook.com/samoodbrana037/posts/526396770776976

2. Nikola Petrović (JS), pomoćnik za omladinu i sport
Svaki komentar je suvišan. Na osnovu čega, kojom biografijom? Bez pardona i grama sramote su ovo postavili na sajt u nadi da neće niko da čita, verovatno. Inače, ovo je Ćosićev potrčko i na osnovu toga je tu gde jeste.
http://krusevac.rs/sr_cir/lokalna-samouprava/organi/gradonacelnik/pomocnici-gradonacelnika/2497-nikola-petrovic.html

3. Marko Milojević (SPS), pomoćnik za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo
Inače, vrlo impresivna biografija. Odmah po završenom fakultetu prvo mesto je direktor Fonda za zaštitu životne sredine grada Kruševca. Verovatno su otkrili njegov talenat još dok je bio u školskoj klupi, pa čisto da ne propada. Posle tog prvog radnog mesta i godinu dana „direktorovanja“ odmah posle indeksa, postaje stručni saradnik a sada i pomoćnik gradonačelnika.
Inače, da ne bude zabune, otac mu je stari SPS-ovac Zdravko Milojević koji se provlači godinama kroz razne odbore itd -peta slika na sledećem linku (http://sps-ks.org/novi/index.php?option=com_content&task=view&id=75)

Ovo je bio samo uvod u to kako funkcioniše „koalicioni sporazum“ i kako se dobijaju radna mesta. U nekom od sledećih postova pozabavićemo se temom „roditelji i deca na funkcijama“ gde ćemo malo više detaljisati ko je koga ubacio na koje mesto i zašto zbog toga ne funkcioniše grad. Ako imate primere, pošaljite i vi!

 

Tekst preuzet sa Facebbook stranice: http://www.facebook.com/samoodbrana037

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply