Poremećeni navijač FK Napretka na Fejsbuk stranici kluba objavio vest da je sekretar kluba Pajić Dragan preminuo pa vaskrsao! (SNIMAK)

Dragan Pajić Kruševac - lažna objava o smrti

Jezivo igranje sa tuđom sudbinom od strane administratora fejsbuk stranice Napretka iz Kruševca

Dragan Pajić Kruševac - lažna objava o smrti

 

Porodica i prijatelji Dragana Pajića, generalnog sekretara Napretka iz Kruševca, žestoko su bili uzrujani povodom neistinite informacije da je preminuo, koja je osvanula na fejsbuk stranici Napredak Kruševac.

Nju očigledno ne ažurira neko od rukovodilaca kluba, već navijači, koji su naseli na dezinformacije sa društvenih mreža i u toku dana su napisali da je Pajić preminuo, uputivši i saučešće porodici.

U toku dana stigao je demant, i to od Pajića lično, koji je bio gost dnevnika na lokalnoj televiziji RTV Kruševac, u kojoj je saopštio kako je lažna informacija pogodila i njega i njegovu prorodicu.

Ubrzo posle demanta na pomenutoj fejsbuk stranici je osvanula nova objava u kojoj je napisano da je ”čika Paja vaskrsao”, a lažna informacija o njegovoj smrti nije uklonjena, iako je rukovodstvo Napretka to zahtevalo od administratora stranice putem saopštenja na zvaničnom sajtu.

Dragan Pajić Kruševac - demanti da je preminuo

 

Pogledajte i ceo video prilog Pajićevog gostovanja na RTV Kruševac:

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply