POPLAVA U KRUŠEVCU: Za tri sata palo 26 litara kiše po metru kvadratnom

kisa vetar

Situacija je trenutno stabilna. Kritični bi mogli da budu bujični vodotokovi u području ispod Jastrepca, poput Ribarske reke kao i pritoke Rasine, kazao je Todorović iz Gradskog štaba za vanredne situacije

kisa vetar

Tokom popodneva na području Kruševca palo je 26 litara vode po metru kvadratnom, ali su za sada svi vodotokovi u tom kraju stabilni, rečeno je danas u Meteorološkoj stanici.

„Od 16.30 do 19.30 na području Kruševca je palo 26 litara vode po metru kvadratnom. Smenjivali su se jaki pljuskovi, pljuskovi i kiša, koja je i nakon toga nastavila da pada“, rečeno je u kruševačkoj Meteorološkoj stranici.

Kako je kazao Dušan Todorović iz Gradskog štaba za vanredne situacije, situacija na vodotokovima na području Kruševca je za sada stabilna, ali se pomno prati, jer je najavljeno da će se padavine nastaviti tokom noći.

„Situacija je trenutno stabilna. Kritični bi mogli da budu bujični vodotokovi u području ispod Jastrepca, poput Ribarske reke kao i pritoke Rasine“, kazao je Todorović.

On je dodao da je jedna kuća u Kukljinu pod vodom, a reč je o atmosferskoj vodi koju natopljena zemlja nije mogla da primi.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply