Polovina odbornika DS prešli u Zajedno za Srbiju

Od 11 odbornika Demokratske stranke u kruševačkoj skupštini, šest ih je prešlo u “Zajedno za Srbiju – Zajedno za Kruševac”, rekao je danas na konferenciji za novinare član Inicijativnog odbora te partije Miodrag Ðidić.

Predsedniku Skupštine grada Kruševca već je dostavljeno obaveštenje o formiranju nove odborničke grupe, koju će činiti – Miodrag Ðidić (predsednik), Goran Krasić (zamenik predsednika), dr Tatjana Simović, Saša Stefanović, Veroljub Marić (doskorašnji predsednik Gradskog odbora DS) i Vesna Vesković (bivša članica Glavnog odbora DS).

Stranci u osnivanju „Zajedno za Srbiju“ za osam dana pristupilo je sto članova i sada ih ima 300, rekao je Ðidić, bivši član Predsedništva DS, koji je tu stranku napustio i prešao u „Zajedno za Srbiju“.

Interesovanje novinara posebno je izazvalo oglašavanje Vesne Vesković, koja je u prethodnoj gradskoj vlasti obavljala funkciju predsednika skupštine.Danas je na svom ličnom fejsbuk profilu, iznad slike na kojoj se nalaze predsednik DS Dragan Ðilas, Bojan Pajtić i Boris Tadić napisala “Upravo sam vama trojici vratila člansku kartu, koju mi je potpisao Zoran Ðinđić – Vidimo se u nekom drugom filmu”.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply