DA LI POLICIJA STVARNO NE ZNA GDE SE JUTKA NALAZI?! Seksualni napasnik ponovo izbegao suđenje, sledi njegovo hapšenje, krije se od policije iako je svakodnevno viđen u Brusu u političkoj kampanji!

NEUSPELO PRIVOĐENJE JUTKE: Suđenje ponovo odloženo!

 Milutin Jeličić Jutka

Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Datum novog ročišta biće određen posle odluke o predlogu zamenika javnog tužioca Saše Avramovića da se okrivljenom odredi pritvor.

Glavni pretres na suđenju bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki u Osnovnom sudu u Kruševcu ponovo je odložen, pošto se on nije pojavio, a policija ga nije pronašla na adresi na kojoj je prijavljen u Brusu.

Datum novog ročišta biće određen posle odluke o predlogu zamenika javnog tužioca Saše Avramovića da se okrivljenom odredi pritvor. Odluku o ovom predlogu treba da donese krivično veće.

Sudija Aleksandar Kocić naložio je na prošlom ročištu privođenje okrivljenog, jer se nije pojavio na suđenju 10. juna, iako je uredno pozvan.

Kruševačka policija podnela je sredinom marta 2018.godine krivičnu prijavu kojom je bilo obihvaćeno 7 žena. Dve su tokom istražnog postupka izjavile da ne smatraju da su oštećene, dok je tužilaštvo procenilo da dokaza za gonjenje Jutke ima samo u slučaju Marije Lukić. Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu podnosi krivičnu prijavu, a suđenje se pred bruskim sudom odvijalo u skoro neregularnim uslovima sve do odluke Vrhovnog kasacionog suda jula 2019.godine o izmeštanju postupka u Kruševac.

Tužilaštvo je u optužnom predlogu navelo da postoji opravdana sumnja da je Jeličić od juna 2015. do decembra 2017. godine u Brusu, u stanju uračunljivosti, iako je bio svestan svoga dela i hteo je njegovo izvršenje, u nameri da zloupotrebom svog položaja, navede na obljubu ili sa njim, izjednačen čin, oštećenu Mariju Lukić.

Krivično delo odigralo se u stranačkim prostorijama Nove Srbije, čiji je Jutka bio lokalni lider. Kao inkriminišuće navedeno je više poruka,između ostalih onih u kojima okrivljeni navodi da je oštećenu malo nasilno mimo njene želje i volje ljubio, pomazio bez pitanja.

Izvor: Telegraf/Srbija Danas

Link: https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3203810-jutka-se-ni-danas-nije-pojavio-na-sudjenju-iako-mu-je-zapreceno-privodjenjem-policija-ga-nije-nasla

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply