Policajac iz Kruševca prebio ljubavnicu policajku i njenog muža automehaničara!

Policajac iz Kruševca pretukao koleginicu-ljubavnicu i njenog muža! Kako smo saznali od službenika Policijske uprave u Kruševcu jedan od policajaca je pre tri dana pretukao koleginicu sa kojom je bio u ljubavnoj vezi a potom i njenog muža.

 

– Kolega Z.V. (32) bio u vezi sa koleginicom ali su se sporečkali i on je isprebijao. Na insistiranje supruga podnela je prijavu. Besni kolega je potom  našao njenog supruga u nekoj mehaničarskoj radnji u  naselju Šumice i pretukao ga. Sada su svi na bolovanju. Neko zbog posledica batina, neko od stresa – priča sagovornik “Blica”.

 

Dvoje policijskih službenika su neposredno nakon sukoba bili i u Službi hitne pomoći kako bi dobili potvrdu o povredama.

Da se neobičan incident zaista dogodio potvrdili su nam i iz Policijske uprave Kruševac.

– Policijski službenik će biti privremeno udaljen sa posla i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak zbog učinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru. Protiv policijske službenice će takođe biti pokrenut disciplinski postupak. Nakon prikupljanja svih činjenica i okolnosti, Osnovnom javnom tužilaštvu će biti podnet izveštaj – objasnili su nam u Policijskoj upravi Kruševac.

Izvor: Blic.rs

Link: http://www.blic.rs/vesti/hronika/policajac-iz-krusevca-pretukao-koleginicu-ljubavnicu-i-njenog-muza/lz9nwvw

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply