POLEMIKA uzaludnih: Koja je sudbina psa kog su šinteri uhvatili?

Uhvaćeni pas Kruševac

HVATANJE OVOG PSA KLEŠTIMA ZA VRAT, ZGROZILO JE SRBIJU: A sada je njegova sudbina NEIZVESNA (VIDEO) – Nadležni iz organizacije ORPAK za zaštitu prava životinja pitaju se zašto pas nije odmah dat njima na udomljavanje i na koji način će napustiti Srbiju, imajući u vidu da je lutalica i da nema potrebne papire

Uhvaćeni pas Kruševac

Pas koga su pre nekoliko dana komunalci u Kruševcu kleštima uhvatili za vrat i odveli u azil, trebalo bi da bude udomljen.

 

Njega će, prema nezvaničnim podacima, primiti nemačko udruženje “Andeo Hundenothilfe e.v.”

 

Međutim, nadležni iz organizacije ORPAK za zaštitu prava životinja pitaju se zašto pas nije odmah dat njima na udomljavanje i na koji način će napustiti Srbiju, imajući u vidu da je lutalica i da nema potrebne papire.

 

U toku dana, članovi ove organizacije prema navodima na svojoj Fejsbuk stranici otišli su u azil da provere da li je sa psom sve u redu, zaključivši da je – “miroljubiv, socijalizovan, star oko 10 godina, i da na njemu nema tragova maltretiranja”.

 

 

 

 

 

Oni, takođe navode, da nisu dobili zvaničnu potvrdu da će psa udomiti nemačko udruženje “Andeo Hundenothilfe e.v.”, i da su po tom pitanju kontaktirali Zoohigijensku službu u Kruševcu, ali da nisu dobili odgovor.

 

Redakcija Telegrafa takođe je pozvala ovu službu, ali do daljnjeg nismo dobili odgovor.

 

Za sada ostaje nepoznato da li će pas biti udomljen ili ne, i na koji način bi to sprovelo nemačko udruženje.

 

Video snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama i podigao celu Srbiju na noge, možete pogledati u nastavku:

{source}
<div id=“fb-root“></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/sr_RS/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));</script><div class=“fb-post“ data-href=“https://www.facebook.com/gusterr/videos/10208993154814883/“ data-width=“500″><div class=“fb-xfbml-parse-ignore“><blockquote cite=“https://www.facebook.com/gusterr/videos/10208993154814883/“><p>Nehumano ponasanje krusevackih komunalaca prema psima lutalicama…</p>Posted by <a href=“https://www.facebook.com/gusterr“>Sasa Stoiljkovic</a> on&nbsp;<a href=“https://www.facebook.com/gusterr/videos/10208993154814883/“>понедељак 21. март 2016.</a></blockquote></div></div>
{/source}

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply