Podignuta optužnica protiv dvojice muškaraca zbog ubistva Igora Ilića u Konjuhu

Igor je ubijen pre godinu dana kod Kruševca, a sada je podignuta optužnica protiv dve osobe za njegovu smrt. Uskoro će biti poznat i datum održavanja glavnog pretresa budući da to nije bilo moguće usled vanrednog stanja.

Ubistvo Igora Ilica

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podiglo je optužnicu u slučaju teškog ubistva koje se dogodilo novembra prošle godine. Optužnicom za saizvršilaštvo u ubistvu Igora Ilića (45) u selu Konjuh kod Kruševca obuhvaćene su dve osobe.

Očekuje se da uskoro bude poznat i datum održavanja glavnog pretresa budući da to nije bilo moguće usled vanrednog stanja.

Telo Igora Ilića nađeno je 21. novembra u oronuloj kući, gde je žrtva zajedno sa partnerkom, živeo neko vreme u vanbračnoj zajednici.

Pretpostavlja se da je usmrćivanju Ilića prethodila rasprava i tuča, a da je žrtva podlegla povredama glave. Istragom je utvrđeno da je nesrećni čovek izdahnuo u dnevnoj sobi, kod kauča, kao i da su povrede, za koje će se ispostaviti da će biti kobne, nanete sa najmanje tri udarca tupim predmetom po glavi.

Ubistvo u selu Konjuh

Kuća gde se dogodio zločin
Foto: YoutubePrintscreen/RTV Krusevac

– Igoru su svi pomagali i u selu i on nije pravio bilo kome problema, a vlasnici su dozvolili da se nastani u toj kući – ispričala je komšinica Dragica Čolić.

– Ko zna šta je sve bilo u toj kući. Sve nas je ujutro dočekala vest da je neko ubijen, a posle smo videli i kola hitne pomoći, policije i inspektore – dodaje ona.

Više svedoka je potvrdilo da je Ilić, inače poreklom iz Bojnika, u kući nije živeo samo sa partnerkom, majkom jednog od optuženih,već da je tu neretko boravilo više ljudi.

Dan uoči ubistva, viđen je u vidno alkoholisanom stanju.

Izvor: Srbijadanas.com

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply