Plata potpredsednika SPS-a, Dušana Bajatovića, 3 miliona dinara

SPS Dusan Bajatovic PLATA

Dok narod nema posla niti para za hleba i ostale životne namirnice čelnik SPS-a Dušan Bajatović ima više od 3 miliona dinara mesečnu platu! Kao generalni direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović prima 176.188 dinara, a kao član Nadzornog odbora „Jugorosgasa“ 1.418.297. Za članstvo u Nadzornom odboru Podzemnog skladišta gasa Banatski Dvor mesečna nadoknada je 344.983 dinara, dok kao generalni direktor „Južnog toka Srbija“, prema nezvaničnim saznanjima, Bajatović prima 1.150.000. Što je ukupno: 3 miliona, 89 hiljada 468 dinara.

SPS Dusan Bajatovic PLATA

Zato pamet u glavu i dobro razmislite i presaberite se za koga ćete glasati na predstojećim izborima!!!

Za SPS, da i dalje nastave za pljačkom države (sve afere i velike pljačke države koje se otkrivaju su delo ruku članova i visokih funkcionera SPS-a – setimo se samo Dačića i Simića i afere KOFER, pa prijateljstva Dačića sa narko bosom Mim Bananom itd.); Za ostale koji su već bili u vlasti svih prethodnih godina, možda i celu deceniju; Ili za neke nove ljude koji nisu imali malo ili nimalo šanse da pokažu ko su i koliko su sposobni.

Izbor je na svima nama. Srećno nam bilo.

Uskoro ćemo objaviti text o svakoj političkoj stranci sa svim ispunjenim i neispunjenim obećanjima, sa svim aferama i lažima kojima obmanjuju građane koji za njih glasaju i koji im slepo veruju! Kako u Srbiji tako i u Kruevcu (a takvih primera ima mnogo).

 

Ukoliko i Vi imate nešto što bi želeli da objavite pošaljite nam na Fejsbuk profil i sigurno će biti objavljeno.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply