Pismo Gradimira Nikolića o prevarantima iz Jedinstvene Srbije – Ćosa i Magarac prevaranti

Ćosa i Žarko desno

Pismo našeg čitaoca Gradimira Nikolića – Grade Familije, a pisao je o Jedinstvenoj Srbiji u Kruševcu, prevarama Radoslava Komlenoviću Ćose i Žarka Anđelkovića – Žarka Magarca, o proneverenim parama, o prevarenom narodu u o pokradenim izborima, o krivičnim delima u Fudbalskom savezu i sudijskoj organizaciji. Pismo prenosimo u celosti: …………FAMILIJA…………. Prevaranti vladaju Krusevcem …………….

Ćosa i Žarko desno

Ćosa i Žarko na slici desno

 

 

Posto je udarna vest u Krusevcu da je predsednik gradskog odbora Jedinstvene Srbije prvo smenjen a kasnije napustio gradski odbor JS u Krusevcu i pristupio novoj stranci gde su ga imenovali za predsednika gradskog odbora, da kazem nesto o njemu da gradjani znaju istinu.

Kao prvo doticni gospodin nije nikad bio lider JS u Krusevcu. Ovde svi znaju ko su bili lideri te stranke i ko je nju osnovao i doneo pobedu samostalno na izborima u Krusevcu, gde je stranka usla u gradski parlament i bila prvo opozicija a kasnije je cinila vlast u Krusevcu i imala 5 odbornika. Moram jos jednom da napomenem JS u Krusevcu je izasla samostalno na izborima u Krusevcu bez SPS I PUPS-a i prosla cenzus sa 5 odbornika, a SPS I PUPS zajedno su imali 7 i to kradjom prvo potpisa za kandidaturu, a kasnije i kradjom na glasackim mestima i svasta su radili protiv JS u Krusevcu, na razne nacine su je minirali ali volja i zelja je pobedila. Ali posto se zavrsilo i trbalo da se udje u vlast pocelo je miniranje od pojedinaca koji nisu ni glasali za stranku, a kamoli bili na listi, neki cak su pobegli iz grada jer su se kao plasili kao prete im, a nisu ni bili na listi niti glasali, kao na primer Zarko – Magarcina, izmislio da ide u Makedoniju tog dana.

Ali posto su imali jaci lobi kod Jagodinskog prevaranta Dragana Markovica – Palme i Zarko – Magarcina mu pomogao oko neke utakmice, gde je, normalno, pobedila Jagodina, a i potpomognut i jos nekim prevarantima iz fudbala dolazi do smene i postavlja se prvo jedan vrsilac duznosti kao spas, ali prevarantima nije ni on odgovarao jer nije hteo saradnju sa ovim prevarantima, oni ponovo lobiraju i stavljaju iskusnog prevaranta Radoslava Komlenovica – Cosu.

Ali da ne duzim ta stranka, kad su izasli ti ljudi, pocela je da se gasi i mislim da danas ta stranka nema vise od 100 clanova, a mislim da kad bi izasla na izbore nebi imala ni 0000.1 posto, jer kao prvo ne mogu ni da sakupe potpise, a kao drugo ni oni sami nece da je glasaju i mislim da oni i nikom i ne trebaju, a i oni su svesni njima je bitno da su zavrsili posao, pozaposljavali rodbinu, zakacili neku kintu za zaposljavanje, uzimali procenat od pojedinh poslova, i sta njih vise briga i za stranku i za Jagodinskog prevaranta, jer znaju da im je sada kraj, jedino ako neko nije lud kao ovi iz levice pa uzeli Radoslava Komljenovica Cosu za predsednika gradskog odbora. Ja mislim da ovaj ko ga uzeo trba da se leci.

Ali dosta o tome hteo sam malo da vas uputim da bi znali ko je ko, nego idemo na ono sto sam procitao u novinama i zasta optuzuju Radoslava Komljenovica Cosu, da je potrosio stranacke pare koje je centrala slala stranci u Krusevcu, koja je cista laz, jer centrala nikad nije poslala ni dinar stranci da trosi, i kad posalju to se vraca samo da prodju da bi se opralo trosenje para. Ovde su upitanju pare koje su dobijane od izdavanja poslovnog prostora koji je pripadao stranci i pare nisu ni malo male jer taj prostor se izdavao za 600 evra mesecno plus bio je duzan da sve troskove koje je imala stranka, mislim grejanje, struja, voda, komunalije da plati jer i to je bio sastavni deo kirije. Gospodin koji je drzao kafic „Dali“ koga licno znam i pricao mi je sve oko kafica tu je drzao kafic oko 60 meseci, sto dovodi do cifre da je on platio oko 36.000 evra samo kiriju za lokal plus sve dadzbine koje je imao za odrzavanje, porez, kazne za prekoracenja radnog vremena i ostale troskove: voda, struja i komunulije. Kiriju je placao kesom, nikad preko racuna i to pare je davao sekretarici Jasni na ruke i za to dobijao priznanicu na papiricu a po nekad se desavalo da kiriju uzimaju i Magarcina i Cosa. Kada su ih pitali clanovi gde idu pare oni su ih mahom lagali da pare idu u humanitarne svrhe, a kad bi se neko obratio za pomoc rekli bi da nemaju ili bi ih slali u Centar za socijalno gde su po nekad siroti clanovi dobijali po koji dinar. A pare od kirije verovatno su zavrsavale u dzepove Cose i Magarcine jer su mnogo voleli da idu na more i u Bugarsku na planine.

Ovo sto su pisale novine ja pisem vec 5 godina, ali dzaba, nemam kome jer je ovde sudstvo i policija toliko korumpirana da mozes i da ubijes coveka, a da prodjes novcanom kaznom ako imas nekog i imas dobru zaledjinu od pojedinih korumpiranih politicara, zato sve je u ovoj nasoj Srbiji dzaba kad se zakon i drzava ne postuju. Evo sad je podneta krivicna prijava protiv Radoslava Komljenovica Cose zasta on bi po svakoj prilici trbalo da odgovara pod nekoliko tacaka krivicnog dela i da bude osudjen maksimalno na zatvorsku kaznu, ali cisto sumljam u to da ce se desiti, jer sam ja podneo skoro krivicnu prijavu protiv Zarka Andjelkovica – Magarcine zbog zlopotrebe polozaja i fasifikovanja isprava i prevare u Fudbalskom savezu i sudijskoj organizaciji i niko ne reaguje, ni Fudbalski savez ni sudstvo, a da je normalna drzava on bi vec bio osudjen na dugogodisnju robiju i bio bi na izdrzavanju u zatvoru, ali posto ovo nije normalna drzava i zasniva se samo na prevarama, ostaje nam da se nadamo da ce jednog dana doci do pravde i istine ali mislim ipak da nam ostaje samo da se nadamo, jer prevarati vladaju ne samo Krusevcom nego celim svetom.

Osta je nam samo borba do istine.“

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply