Pink TV uživo gledanje

PINK TV uzivo gledanje na internetu

PINK TV uzivo gledanje na internetuPink televizijaTV Pink Srbija – besplatno uživo gledanje televizije

Pink International Company je vodeća privatna, medijska korporacija koju čine komercijalna televizija (TV Pink), radio stanica (Radio Pink)i  kompleks filmske produkcije ( Pink Films International). Osnovana 1993. godine kao jedna od prvih medijskih kompanija u privatnom vlasništvu, Pink je definisao i postavio standarde za komercijalne medijske operatere u zemlji i regionu. Striktno se držeci svoje osnovne filozofije – zabava, informacija i edukacija za milione gledalaca i
slušalaca – Pink.rs je postao trend-setter tržišta. Pink TV uživo gledanje je Pink kompanija omogućila kupovinom Klik Pink TV paketa za besplatno gledanje televizije na internetu. Ovom kupovinom se 24 sata bez prekida može gledati televizija na internetu.

{source}

<center>

<script type=“text/javascript“>
google_ad_client = „ca-pub-4133787212191932“;
google_ad_slot = „9254907608“;
google_ad_width = 336;
google_ad_height = 280;
</script>
<!– 336×280 ksinfo farma 7 –>
<script type=“text/javascript“
src=“//pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js“>
</script>

</center>

<iframe src="http://www.tashtv.net/p/pink.html" width="635" height="460" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" allowfullscreen="true" scrolling="no" frameborder="0"> </iframe>

{/source}

KLIK ZA GLEDANJE: FARMA UŽIVO

TV PINK UŽIVO GLEDAJTE NA OVOM LINKU

Farma 7 Uživo vesti i dešavanja u rijalitiju.

Klik za gledanje: FARMA UŽIVO gledajte na www.FarmaUzivo.com

TV Pink uživo

{source}

<!--<center>adsense</center><br />-->


<!--Reklamu zatvoriti klikom na crveno X i sačekajte da se završi odbrojavanje, ili kliknite da gledate na ceo ekran i reklama ce nestati.
 <div style="overflow: hidden; width: 610px; height: 470px; position: relative;" align="center"> <iframe src="http://www.tash-tv.com/?q=tashtv5-pink-uzivo" style="position: absolute; right: 0px; left: -213px; top: -335px;" height="1850" scrolling="no" width="1300"></iframe></div>
-->

Ukoliko se TV ne učita odmah i dobijete poruku o grešci, kliknite na sledeće dugme kako bi osvežili stranu:
<center><FORM>
<INPUT TYPE=“button“ onClick=“history.go(0)“ VALUE=“OSVEŽI STRANU“>
</FORM></center>

<!-- PopAds.net Popunder Code for www.krusevacinfo.com -->
<script type="text/javascript">
var _pop = _pop || [];
_pop.push(['siteId', 909487]);
_pop.push(['minBid', 0.000000]);
_pop.push(['popundersPerIP', 0]);
_pop.push(['delayBetween', 0]);
_pop.push(['default', false]);
_pop.push(['defaultPerDay', 0]);
_pop.push(['topmostLayer', false]);
(function() {
var pa = document.createElement('script'); pa.type = 'text/javascript'; pa.async = true;
var s = document.getElementsByTagName('script')[0];
pa.src = '//c1.popads.net/pop.js';
pa.onerror = function() {
var sa = document.createElement('script'); sa.type = 'text/javascript'; sa.async = true;
sa.src = '//c2.popads.net/pop.js';
s.parentNode.insertBefore(sa, s);
};
s.parentNode.insertBefore(pa, s);
})();
</script>
<!-- PopAds.net Popunder Code End -->

{/source}

Od 1998. godine, televizija Pink dominira po gledanosti, zauzimajući prvo mesto, svake godine, po ratingu i share-u. Ostvarujući 40-45% od ukupnog prihoda marketinškog trzista u Srbiji, Pink zauzima lidersku poziciju i u ovoj oblasti.

 

Kako se svet medija širi i raste, tako Pink nastavlja sa postavlja standarde i kodekse u vođenju medijske kuće.
Ono što se trudimo da postignemo su kreativan radio i dinamična televizija u kojima možete uživati, koji informišu i obogaćuju duh.

Pink International je centralni stub Pink Media Group (PMG) što se odnosi na osam individualnih, pravno i finansijski nezavisnih kompanija koje pokrivaju raznovrsne, ali komplementarne oblasti u medijskoj industriji. Za dodatne informacije posetite www.pinkmediagroup.net


TELEVIZIJA
Krajem 1994. godine, Pink International je napravio važan korak u svojem razvoju osnivanjem televizije – TV Pink. Emitovanje je počelo iz malog studija dok je signal pokrivao samo Beograd. TV Pink je brzo privukla vernu i mnogobrojnu publiku. Do 1998., TV Pink je imala nacionalnu pokrivenost kao i lidersku poziciju u gledanosti i advertising tržistu, na kojoj se nalazi i dan danas.

TV Pink proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk show program, najmodernije reality show programe kao i svakodnevne centralne informatvne emisije i političke duele. Pink International je najveći kupac američkih programa u regionu i između ostalog ima ugovore sa Warner Brothers i Paramount.


RADIO
Radio Pink je osnovan 1993., kao jedan od prvih privatnih komercijalnih radio stanica u bivšoj Jugoslaviji i veoma brzo zauzeo vodeću poziciju na tržistu.
Radio Pink nudi miks najpolularnije domaće pop, folk i rock muzike. U okviru programske koncepcije radija ne postoji informativni program.

 


FILMSKA PRODUKCIJA
Pink Films International (PFI) je najnoviji ogranak Pink International Company. Koncipiran poput najmodernijih svetskih i evropskih filmskih studija , u cilju privlačenja inostrane filmske i televizijske produkcije u Srbiju, PFI nudi 9 najsavremenijih filmskih studija i pratećih objekata u Evropi, kao i kompletan paket integrisanih produkcijskih i drugih usluga.

Do kraja 2007. godine se planira završetak izgradnje PFI studijskog kompleksa koji se nalazi na periferiji Beograda, 28km od centra grada u Šimanovcima i obuhvata 17 hektara.

NAPOMENA: Što se tiče učitavanja kanala, za pojedine kanale je potrebno do 20 sekundi da se učitaju, a za neke sekund eventualno dve…

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply