Pajtić u Kruševcu: Kruševac dotakao dno od kad ga vodi SNS

Foto: Beta, arhiva

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da je Kruševac za vreme vlasti Srpske napredne stranke dotakao ekonomsko i socijalno dno.

Foto: Beta, arhiva

Pajtić je naveo da je u tom gradu gotovo 39 odsto stanovnika nezaposleno.

Za vreme vlasti SNS Kruševac je došao do poražavajuće statistike da je gotovo 39 odsto građana nezaposleno, to je dramatično, to je podatak koji govori da smo u Kruševcu dotakli socijalno i ekonomsko dno i ponajbolje o sposobnosti, odnosno nesposobnosti predstavnika SNS“, kazao je predsednik DS, Bojan Pajtić novinarima u Kruševcu.

Dodao je da se naprednjaci otimaju za vlast na svim nivoima, ali da nemaju ni znanja ni sposobnosti da tu vlast realizuju na valjan način.

Podsetio je da je SNS kampanju bazirala na osudi privatizacija koje su učinjene u Kruševcu, a da se dogodilo da Aleksandar Vučić otvara pogone u „Henkelu“, koji je u taj grad došao u vreme vlasti DS-a, kada su došli i „Kuper“ i druge strane kompanije, te da bi, da nije bilo tih privatizacija, privreda u Kruševcu potpuno zamrla.

Dodao je da Bratislav Gašić (ministar odbrane, a prethodno gradonačelnik Kruševca) nije imao sposobnost da u Kruševcu postavi sistem koji će omogućiti dovođenje novih investitora te omogućiti da taj grad nastavi onaj razvoj koji je imao za vreme DS-a.

 

Bojan Pajtić se nije setio da ni za vreme vladavine DS-a u Kruševcu nije bila ništa bolja situacija! Iako je Kruševac imao državnog sekretara Miodraga Đidića u vladi Mirka Cetkovića, socijalno i ekonomsko propadanje je bilo svakodnevnica, a sa SNS-om se samo nastavilo. Iako sada ima još moćnijeg čoveka u vrhu vlasti, nema obećanih investicija, narod i dalje nema posla, a još je nepovoljnija situacija ako se osvrnemo da je grad predat na upravljanje nesposobnom gradonačelniku Dragom Nestoroviću, koji nije bio sposoban da vodi 14. oktobar, a preuzeo je rukovodi gradom od oko 70 000 stanovnika. Nažalost ne vidi se svetlo na kraju tunela.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply