Otvoren konkurs za vidovdanska priznanja uoči proslave 650 godina od osnivanja Kruševca

UOČI 650 GODINA OD OSNIVANJA KRUŠEVCA: Predlozi za vidovdanska priznanja do 1.maja

УОЧИ 650 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА КРУШЕВЦА: Предлози за видовданска признања до 1.маја

Foto: S. B.


OTVOREN je poziv za podnošenje inicijative za dodeljivanje vidovdanskih priznanja u Kruševcu.

Skupština grada Kruševca, povodom 28. juna – Vidovdana, praznika Grada, dodeliće Vidovdansku nagradu, plakete i pohvale (nagrade i priznanja),a predstojeći jubilej imaće i naročit značaj budući da Kruševac obeležava 650 godina postojanja.

Nagrade i priznanja se, po tradiciji,dodeljuju pojedincima, preduzećima, ustanovama, mesnim zajednicama, društvenim organizacijama, udruženjima građana, za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti privrede, obrazovanja i vaspitanja, nauke, kulture, zdravstvene zaštite, socijalne i dečje zaštite, fizičke kulture, zaštite životne sredine, razvoja lokalne samouprave i drugim vidovima stvaralaštva i humanitarnog delovanja u Gradu Kruševcu.

Inicijativu za dodeljivanje nagrade i priznanja mogu podneti fizička i pravna lica, organi Grada i radna tela Skupštine i uz obrazloženje,mogu se podneti Komisiji za kadrovska i administrativna pitanja Skupštine grada, do 1.maja.

Bliže informacije se mogu dobiti u Odeljenju za poslove organa Grada, putem telefona 037/414-746. 037/414-745 i 037/414-736.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/978429/uoci-650-godina-osnivanja-krusevca-predlozi-vidovdanska-priznanja-1-maja

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply