Otvaranje Šoping parka u Kruševcu se približava, donoseći novu i obogaćenu ponudu

Otvaranje Kruševac Shopping Parka se približava, donoseći novu i obogaćenu ponudu

kruševac Foto: Promo

Nova destinacija za kupovinu i uživanje u srcu Kruševca, Kruševac Shopping Park, investicija vredna 12 miliona evra, otvoriće svoja vrata posetiocima po prvi put 26. septembra 2019. Početak rada biće zvanično obeležen organizovanjem događaja za medije, kao i bogatim zabavnim programom za posetioce. Nakon zvanične ceremonije presecanja vrpce, prodavnice će biti otvorene za posetioce u 12h.

U okviru zvaničnog programa otvaranja, publici u kojoj će se naći predstavnici medija, gradski čelnici, poslovni partneri i zakupci, obratiće se gradonačelnica Kruševca, Jasmina Palurović, i predstavnik Kruševac Shopping Parka i Nepi Rockcastle grupe, Nemanja Savčić.

Nakon zvaničnog otvaranja uslediće zabavni program u poslepodnevnim satima. U periodu od 16 do 18h, program će biti namenjen deci, tokom kojeg će mališani biti u prilici da se druže i slikaju sa kostimiranim animatorima. Istovremeno, od 17h za odrasle će biti organizovan nastup DJ-a. Lokalni DJ, koji će puštati domaće i strane hitove, biće zadužen za dobru atmosferu do nastupa poznate i popularne rok grupe, Van Gogh, koji će se na sceni pojaviti u 18h.

Sa preko 300 parking mesta, odličnom kombinacijom 17 poznatih domaćih i internacionalnih brendova i kafe bistroom, novi šoping park Kruševac ponudiće prijatnu kupovinu po pristupačnim cenama. Na dan otvaranja, posetioci će moći da uživaju u specijalnim popustima i ponudi u svakoj od novootvorenih prodavnica, kao što su LC Waikiki, Defacto, Orsay, Tom Tailor, Knjižare Vulkan i CCC, ali i dobro poznatim Sport Vision, Planeta Sport, Pertini, Legend, Lilly i DM, od kojih će se pojedine po prvi put predstaviti u Kruševcu i Rasinskom okrugu.

Radno vreme šoping parka će biti svakog radnog dana i vikendom od 10 do 22h, dok će radno vreme kafe bistroa biti od 08 do 23h.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa.

Pored Kruševac Shopping Parka, Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima i Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292 m2), ali i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

O kompaniji NEPI Rockastle

NEPI Rockcastle je vodeća investiciona grupa u centralnoj i istočnoj Evropi koja se bavi komercijalnim nekretninama, licitirana na berzama u Johanezburgu (JSE) i Euronext u Amsterdamu.

Kompanija ima izuzetan portfolio objekata s dominantnom pozicijom u Rumuniji, Poljskoj i Slovačkoj, kao i jakim prisustvom u Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj, Srbiji i Litvaniji, konstantno šireći svoju mrežu na tržištima centralne i istočne Evrope.

Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply