Otvaranje Šoping parka u Kruševcu se približava, donoseći novu i obogaćenu ponudu

Otvaranje Kruševac Shopping Parka se približava, donoseći novu i obogaćenu ponudu

kruševac Foto: Promo

Nova destinacija za kupovinu i uživanje u srcu Kruševca, Kruševac Shopping Park, investicija vredna 12 miliona evra, otvoriće svoja vrata posetiocima po prvi put 26. septembra 2019. Početak rada biće zvanično obeležen organizovanjem događaja za medije, kao i bogatim zabavnim programom za posetioce. Nakon zvanične ceremonije presecanja vrpce, prodavnice će biti otvorene za posetioce u 12h.

U okviru zvaničnog programa otvaranja, publici u kojoj će se naći predstavnici medija, gradski čelnici, poslovni partneri i zakupci, obratiće se gradonačelnica Kruševca, Jasmina Palurović, i predstavnik Kruševac Shopping Parka i Nepi Rockcastle grupe, Nemanja Savčić.

Nakon zvaničnog otvaranja uslediće zabavni program u poslepodnevnim satima. U periodu od 16 do 18h, program će biti namenjen deci, tokom kojeg će mališani biti u prilici da se druže i slikaju sa kostimiranim animatorima. Istovremeno, od 17h za odrasle će biti organizovan nastup DJ-a. Lokalni DJ, koji će puštati domaće i strane hitove, biće zadužen za dobru atmosferu do nastupa poznate i popularne rok grupe, Van Gogh, koji će se na sceni pojaviti u 18h.

PROČITAJ JOŠ:  Ustavni sud Srbije presudio da Toplana Kruševac nije ovlašćena da odlučuje da li korisnici grejanja mogu ili ne mogu da raskinu ugovor sa ovim preduzećem

Sa preko 300 parking mesta, odličnom kombinacijom 17 poznatih domaćih i internacionalnih brendova i kafe bistroom, novi šoping park Kruševac ponudiće prijatnu kupovinu po pristupačnim cenama. Na dan otvaranja, posetioci će moći da uživaju u specijalnim popustima i ponudi u svakoj od novootvorenih prodavnica, kao što su LC Waikiki, Defacto, Orsay, Tom Tailor, Knjižare Vulkan i CCC, ali i dobro poznatim Sport Vision, Planeta Sport, Pertini, Legend, Lilly i DM, od kojih će se pojedine po prvi put predstaviti u Kruševcu i Rasinskom okrugu.

Radno vreme šoping parka će biti svakog radnog dana i vikendom od 10 do 22h, dok će radno vreme kafe bistroa biti od 08 do 23h.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa.

Pored Kruševac Shopping Parka, Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima i Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292 m2), ali i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

PROČITAJ JOŠ:  Ustavni sud Srbije presudio da Toplana Kruševac nije ovlašćena da odlučuje da li korisnici grejanja mogu ili ne mogu da raskinu ugovor sa ovim preduzećem

O kompaniji NEPI Rockastle

NEPI Rockcastle je vodeća investiciona grupa u centralnoj i istočnoj Evropi koja se bavi komercijalnim nekretninama, licitirana na berzama u Johanezburgu (JSE) i Euronext u Amsterdamu.

Kompanija ima izuzetan portfolio objekata s dominantnom pozicijom u Rumuniji, Poljskoj i Slovačkoj, kao i jakim prisustvom u Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj, Srbiji i Litvaniji, konstantno šireći svoju mrežu na tržištima centralne i istočne Evrope.

Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply