Otkrivena laboratorija droge u Kruševcu, uhapšena dvojica uzgajivača droge

PROIZVODILI MARIHUANU U LABORATORIJI: Uhapšeni proizvođači opojnih droga u Kruševcu

PROIZVODILI MARIHUANU U LABORATORIJI: Uhapšeni proizvođači opojnih droga u Kruševcu

BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su M. I. (1979) i M. S. (1985) iz okoline Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija M. I, policija je otkrila improvizovanu laboratoriju za veštački uzgoj marihuane, 680 grama marihuane i dva šprica sa tečnošću za koju se sumnja da je kanabisovo ulje.

foto: Ž.M.

Policija je prethodno M. I. zatekla na jednoj parceli u okolini Kruševca, u zasadu sa 50 biljaka indijske konoplje. Takođe, pronađen je i pištolj i 38 metaka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

M. S. se sumnjiči da je sa M. I. uzgajao indijsku konoplju radi dalje prodaje. Po nalogu tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Izvor: Kurir.rs

Link: https://www.kurir.rs/crna-hronika/3529627/proizvodili-marihuanu-u-laboratoriji-uhapseni-proizvodjaci-opojnih-droga-u-krusevcu

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply