Organizatori protesta u Kruševcu demantovali da je osoba sa puškom organizator protesta

Organizatori protesta „Jedan od pet miliona“ u Kruševcu demantovali su danas u saopštenju da je Dejan Plavšić organizator protesta u tom gradu.Kako su organizatori naveli, informacija da je Plavšić organizator pojavila se na portalu Kurira.

„Na portalu Kurira, a što je prenelo još mnogo medija ne proveravajući istinu i navode koji su izneti, osvanula je velika laž da je Dejan Plavšić organizator protesta u Kruševcu. Mi to odlučno demantujemo i obaveštavamo javnost da on nema nikakve veze sa organizacijom protesta, niti sa bilo kim iz organizacije istog„, navedeno je u saopštenju koje su potpisali organizatori protesta „Jedan od pet miliona“ u Kruševcu.

Saopštili su i da osuđuju svaki poziv na nasilje te da osuđuju pisanje Kurira kao „lažno i skandalozno“.

„Način na koji tabloidi pišu o našim protestima i imputiranje ljudi koji ne pripadaju organizaciji, fabrike laži i obmana i propagandna glasila aktuelnog režima, upravo jesu jedan od razloga zbog kojih smo na ulicama Kruševca i Srbije“, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da „današnji pokušaj da se protest diskredituje i uruši je još jedan od loših marketinških trikova naprednjaka i da im neće proći“.

Portal kurir.rs objavio je juče da je „jedan od vođa protesta opozicije u Kruševcu otvoreno, naoružan do zuba, zapretio nasiljem“, navodeći da je „Dejan Plavšić, koji u tom gradu učestvuje u protestima kao član Republikanske stranke, postavio na Fejsbuku fotografiju na kojoj drži ‘kalašnjikov’ i poručuje da bi uskoro mogao da počne ustanak, jer se, kako kaže, napatilo šljama“.

Izvor: Novi magazin

Link: http://www.novimagazin.rs/vesti/organizatori-protesta-u-krusevcu-demantovali-da-je-osoba-sa-pukom-njegov-organizator

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply